Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Διασυρμός στο Ελευθεροχώρι για την Λυγαριά

Παρότι είχε την διάθεση να "παλέψει" το παιχνίδι, ο Απόλλων Λυγαριάς γνώρισε βαριά ήττα στο Ελευθεροχώρι με 5-0 από την τοπική ομάδα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν στο πρώτο δεκάλεπτο να αιφνιδιάσουν την ομάδα μας σκοράροντας μάλιστα δύο φορές ( 2' , 9 ' ) και βάζοντας από νωρίς γερές βάσεις για το "τρίποντο".

 Μετά το σοκ του πρώτου δεκαλέπτου τα πράγματα ισορρόπησαν με τους παίκτες μας να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως από τα στημένα, χωρίς όμως να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν.
Στην επανάληψη η Λυγαριά μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο , χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι με τον Τζιμούρτο, με τον τελευταίο να στέλνει όμως την μπάλα στο δοκάρι.
Το Ελευθεροχώρι έβαλε και πάλι όμως το πόδι στο γκάζι και κατάφερε να βρει δίχτυα άλλες τρεις φορές ( 56' , 71' , 74' )  φθάνοντας σε μια άνετη νίκη με το εμφατικό 5-0.
Η συντριβή αυτή σίγουρα φέρνει απογοήτευση στην ομάδα αλλά το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή του. Ο Απόλλων είναι αναγκασμένος να αφήσει στο παρελθόν το σημερινό ματς, να ανασυνταχθεί  και να κοιτάξει μπροστά αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς της Κυριακής.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαγενάς Κώστας , Σαργιώτης Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης , Τζαναβάς Γιώργος , Τσιρογιάννης Θωμάς (77' Σαργιώτης Ντίνος) , Τζαναβάς Γιάννης , Παπαδόπουλος Αρης , Βαγενάς Δημήτρης , Τζιμούρτος Δημήτρης , Ροδε Χάιρο (65' Σαργιώτης Βασίλης (75' Σαργιώτης Βησ. Γιώργος)) , Μπούσδρας Θωμάς.
 Του Κωστή Τζιορτζιώτη