Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΑ Τυμφαίων, ο αυριανός αντίπαλος της Λυγαριάς

Πρεμιέρα αύριο στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής για την ΕΠΣ Τρικάλων με τον ΑΟ Απόλλων Λυγαριάς να φιλοξενεί την ομάδα των Τυμφαίων για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία του.


H AEA Τυμφαίων είναι η ομάδα που κατάφερε στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας (Β' όμιλος) να κόψει πρώτη το νήμα στην βαθμολογία (46 βαθμοί) και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια , κερδίζοντας με αυτό το τρόπο το εισιτήριο για την Α1 .
Φέτος οι διοικούντες της ομάδας επέλεξαν να στηριχτούν πάνω στις ίδιες βάσεις και ευελπιστούν η ομάδα τους να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1' ΕΠΣΤ.
Οι ιθύνοντες της ΑΕΑ Τυμφαίων, προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις, θέλοντας να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους. Αναλυτικά οι μεταγραφές του ΑΕΑ Τυμφαίων:
Σκέντζας Παύλος από Αγίους Αποστόλους
Καλογρηάς Βασίλης από Ράξα
Νταούλας Θ. από Πύργο
Μιχ. Γαιτάνας από Κηπάκι
Σταμάτης Λ. από Παραληθαίους
Κουρκούνης Θ. από Σαμοθράκη
Γελαδάρης Δ. από Εβρο
Νάκος Παν. από Λεπτοκαρυά
Μπρέλλας Παναγιώτης από Οικουμένιο
Ντότας Χρήστος από Ασκληπιό
Τέλος παίκτης-προπονητής της ομάδας θα είναι φέτος ο Μιχάλης Γαιτάνας.

Ο Απόλλων σίγουρα διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από τους νεοφώτιστους μιας και αγωνίζεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 κατηγορία .
Στα παιχνίδια του κυπέλλου άφησε θετικές εντυπώσεις με τον Σαργιώτη στο τιμόνι του και ευελπιστεί να ξεκινήσει της φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με το δεξί.
Αύριο λοιπόν όλοι στο γήπεδο της Λυγαριάς για να στηρίξουμε την ομάδα μας.
Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 16:00.

Του Κωστή Τζιορτζιώτη
Πηγή για τις μεταγραφές των Τυμφαίων : www.trikalascore.gr