Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Πρωταθλητές Β1 2008- 2009

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β1, ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια, καρποφόρησε φέτος στη Λυγαριά. Η ανασύσταση της ομάδας που για περίπου 6 χρόνια ήταν στην απραξία, έπιασε τόπο αφού φέτος η ομάδα άλλαξε κατηγορία
Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πλοπιακό, πήρε τη νίκη και μαζί με την γειτονική ομάδα των Γόμφων θα παίζουν από του χρόνου στην Α1 ερασιτεχνική.
Η «ΕΡΕΥΝΑ» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Λιάκο ο οποίος είπε τα εξής: «Η ομάδα ήταν σε απραξία για περίπου 6 χρόνια, αναδιοργανώθηκε πέρυσι και φέτος πετύχαμε το άλμα της ανόδου. Για τη νέα σεζόν θα στηριχτούμε στον ίδιο κορμό, θα ενσωματώσουμε κάποιους μεταγραφές γύρω από αυτό τον κορμό αλλά βασικό μας μέλημα θα είναι να παίξουν τα παιδιά του χωριού, ιδιαίτερα οι νεαροί παίκτες στους οποίους μπορεί να βασιστεί η ομάδα και στο μέλλον.
Ευχαριστούμε τον Δήμο με τον αθλητικό οργανισμό και τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Δασκάλου για την ανέγερση των καινούριων αποδυτηρίων και τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου με κάποιες άλλες προσθήκες. Τους χορηγούς μας, τον κ. Μηλώτη με τις γεωργικές επιχειρήσεις, τον κ. Σβάνα Αθανάσιο με τη βιοτεχνία αλουμινίων, τον κ. Χασιώτη Χρήστο, έμπορο ζωοτροφών και τον ασφαλιστή κ. Αλεξόπουλο, καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στην οικονομική ενίσχυση στην αρχή της χρονιάς.
Φυσικά ευχαριστώ τους συγχωριανούς μας που εμψύχωναν την ομάδα σε κάθε αγώνα. Τέλος τους παίκτες μας και τον προπονητή, Δημήτρη Σαργιώτη που ήταν οι πρωταγωνιστές της ανόδου. Πίστεψαν στην άνοδο από την αρχή και τελικά τα κατάφεραν».
                 Το ΔΣ                                                                  
Λιάκος γεώργιος Πρόεδρος
Σαργιώτης Παναγιώτης Αντιπρόεδρος
Δασκαλος Νικόλαος Γενικός Γραμματέας
Σβάνας Βάιος Γενικός αρχηγός
Σβάνας Δημήτριος Ταμίας
Τσιώκος Βησσαρίων μέλος
Τσιώκος Άκης Μέλος
Τζιορτζιώτης Γεώργιος Μέλος
Ανδρέου Χρήστος Μέλος

Το Ρόστερ
Δημήτρης Σαργιώτης (προπονητης)
Γάτσιος Δημήτριος (τ)
Παπαιωάνου Κων/νος (τ)
Μηλιώτης Αχιλέας
Τσιώκος Νεκτάριος
Σαργιώτης Σωτήριος
Ρίζος γεώργιος
Αντωνίου Αθανάσιος
Σβάνας Αντώνιος
Λιακος Χρήστος
Τζιορτζιώτης Γεώργιος
Τσιώκος Βησσαρίων
Τζαναβάς Ιωάννης
Τσιώκος Βάιος
Σβάνας Ιωάννης
Σαργιώτης Γεώργιος Βα.
Σβάνας Ευάγγελος
Σαργιώτης Γεώργιος Βη.
Μαλάμης Θεόδωρος
Σαργιώτης Νικόλαος Β.
Σαργιώτης Κων/νος Γ.
Τσιώκος Παναγιώτης Γ.