Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Επόμενoς αντίπαλος το Ελευθεροχώρι

Στο Ελευθεροχώρι θα φιλοξενηθεί την Κυριακή η Λυγαριά όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το έργο των παικτών μας μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς οι γηπεδούχοι έχουν "σαρώσει" φέτος στο μεταγραφικό παζάρι κάνοντας σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους και παρουσιάζονται παντοδύναμοι στο φετινό πρωτάθλημα κι ένα εκ των φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον Β' όμιλο της Α1. Ήδη το εμφατικό 1-6 της πρεμιέρας μαρτυράει πολλά.
Με την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΤ  Βαγγέλη Ρούκα καθώς και του Τζέγκα ενισχύσαν σημαντικά την επιθετική γραμμή του σωματείου. Ανάλογες προσθήκες και στις υπόλοιπες γραμμές με τους : Γιώργο Σκρέκα , Γιώργο Βερβέρα , Βασίλη Αγγελόπουλο, Χρήστο Καραβαγγέλη, Δημήτρη Σκραπάρη, Κώστα Ψαρρά. Λεωνίδα Αργυρίου, Γιώργο Τζέγκα, Νίκο Ντίνο, Γιώργο Ιακωβάκη, Νίκο Μακρή και Γιώργο Ρίμπα.
Σίγουρα είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος το γεγονός ότι ο coach ο κ.Στέφανος Ψύχος θα έχει τόσους ταλαντούχους κι έμπειρους παίκτες στη διάθεσή του.
Στο σημείο αυτό θα αναφερθούμε και στην προϊστορία των δύο ομάδων στις μέχρι τώρα συναντήσεις τους. Στις μέχρι τώρα συναντήσεις των δύο αντιπάλων το σωματείο μας μετράει 3 νίκες και μία ήττα ενώ κανένα παιχνίδι δεν έχει λήξει ισόπαλο. Αναλυτικά :

Αναμέτρηση
Ημερομηνία
Σκορ
Ελευθεροχώρι - Λυγαριά
24 Απριλίου 2014
1-2
Λυγαριά - Ελευθεροχώρι
24 Νοεμβρίου 2013
2-3
Ελευθεροχώρι - Λυγαριά
1 Μαρτίου 2012
0-1
Λυγαριά - Ελευθεροχώρι
9 Οκτωβρίου 2011
2-0

Όλοι λοιπόν την Κυριακή στις 11:00 στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου για να εμψυχώσουμε ,να στηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή επιτυχία Απολλωνάρα..!!

Του Κωστή Τζιορτζιώτη