Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Kακή εμφάνιση και ήττα στο Κηπάκι

Την δεύτερή του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα ο Απόλλων αντιμετωπίζοντας το Κηπάκι.Η ομάδα μας πραγματοποιώντας τη χειρότερή της εμφάνιση φέτος, δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας τους πρώτους βαθμούς στην αντίπαλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για το σωματείο μας . Από την αρχή της αναμέτρησης οι παίκτες μας πίεζαν ψηλά δυσκολεύοντας την ανάπτυξη των γηπεδούχων.Η αμυντική μας γραμμή δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα και η γραμμή κρούσης με τον Λιάκο απειλούσε αρκετά συχνά την αντίπαλη εστία. Τα ηνία του αγώνα μπορεί να άνηκαν στην ομάδα μας όμως έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 23' για να δούμε το πρώτο γκολ .Ωραία συνεργασία του Σωτήρη Σβάνα με τον Αντωνίου, ο οποίος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λιάκο δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην Λυγαριά.Το γκολ αυτό ανάγκασε το Κηπάκι να ανοιχτεί περισσότερο και να κυνηγήσει κάποιο γκολ για την ισοφάριση.Οι παίκτες μας προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν , χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τους Γιαννη Τζαναβά , Λιάκο και Αντώνη Σβάνα .Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ όμως και κάπως έτσι φθάσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το νωθρό ξεκίνημα της Λυγαριάς έφερε σε θέση ισχύος το γηπεδούχο Κηπάκι. Τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα ανάγκασαν τον Γάτσιο να αρνηθεί δύο φορές το γκολ στους αντιπάλους πρώτα στο 50' πραγματοποιώντας φοβερή απόκρουση και έπειτα στο 53' όπου και μπλόκαρε την μπάλα σε τετ-α-τετ .Στο 56' δεν μπόρεσε να κάνει  πάλι το ίδιο .Ένα κόρνερ και μία λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τον Γιώργο Σαργιώτη εφεραν το γκολ της ισοφάρισης.Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν απόδοση.Ο Απόλλων προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε χωρίς να τα καταφέρει σε όσες φάσεις δημιούργησε .Η μπάλα όμως τιμωρεί και στο 86' οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα έφεραν την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.
Ελπίζουμε αυτή η εμφάνιση να γίνει μάθημα σε όλους και να μην συναντήσουμε στην συνέχεια κάτι ανάλογο.Το πρωτάθλημα έχει εξάλλου μακρύ δρόμο ακόμα.( βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική) .

ΣΥΝΘΕΣΗ : Γάτσιος Δημήτρης , Σβάνας Σωτήρης , Σαργιώτης Γιώργος , Τσιώκος Άκης ( 75' Γαλάνης Γιάννης ) , Τζαναβάς Γιώργος , Τζαναβάς Γιάννης , Χοτζα Ερβις , Τζερεμές Αντώνης ( 46' Τσιώκος Βησσάρης ) , Αντωνίου Σάκης , Σβάνας Αντώνης , Λιάκος Χρήστος