Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλική ισοπαλία (1 - 1) με την Πηγή

Με απόλυτη επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερες απώλειες( αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό του Γιώργου Σαργιώτη  και του Γιάννη Γαλάνη) διεξήχθη το δεύτερο φιλικό του Απόλλων με αντίπαλο την ομάδα την Πηγή.Ο υπεύθυνοι της ομάδας είχαν στην διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την φιλική αναμέτρηση για να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για κάποιους που ήρθαν φέτος στην ομάδα και για άλλους που δεν τους δόθηκε μέχρι τώρα πολύς χρόνος συμμετοχής.Η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν νωρίς προβάδισμα.Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα ο Τζερεμές με ωραία ενέργεια.

Για την ομάδα μας ξεκίνησαν οι : Σαργιώτης Γιάννης , Τζερεμές Αντώνης , Τσιώκος Άκης , Σαργιώτης Γιώργος ,  , Τζαναβάς Γιώργος , Τζαναβάς Γιάννης , Σβάνας Αντώνης , Αντωνίου Σάκης  , Μηλιώτης Αχιλλέας , Λιάκος Χρήστος , Τσιώκος Βησσάρης .

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι : Ντούλας Γιάννης , Σαργιώτης Β. Γιώργος , Αντωνίου Σωτήρης , Γαλάνης Γιάννης , Καφόνης Ντίνος , Χοτζα Ερβις , Τσιώκος Μάκης , Τσιώκος Παναγιώτης , Ανδρέου Στέλιος ,  Σαργιώτης Βασίλης