Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της η Λυγαριά

Νοοτροπία νικητή αρχίζει να αποκτά πλέον η ομάδα μας καθώς μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μόνο μια φορά. Στην σημερινή αναμέτρηση ‘θύμα’ του Απόλλων ήταν η Πιαλεία της οποίας και επικράτησε με 1-0. Ας δούμε μερικές απ’ τις λιγοστές στιγμές απ’ την εξέλιξη του αγώνα.. Με την έναρξη του αγώνα, όπως και σε κάθε εντός έδρας ματς, ο Απόλλων μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα βάλει σε θέση ισχύος την ομάδα και θα αποβάλλει το άγχος από τους παίχτες μας. Αυτός ήταν ο στόχος του προπονητή μας, ο οποίος και επιτεύχθηκε μιας και ο Σβάνας Αντώνης πέτυχε το γκολ στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 25ο  μια ακόμη καλή στιγμή όταν μετά από σέντρα του Σβάνα ο Μαλάμης πιάνει ένα ωραίο σουτ το οποίο περνάει λίγο πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι.  Στην συνέχεια του ημιχρόνου η ομάδα μας κρατούσε την κατοχή της μπάλας εμποδίζοντας έτσι την Πιαλεία να κάνει κάποια αξιόλογη φάση. Στο 2ο ημίχρονο όλοι πίστευαν ότι θα δημιουργούσε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ ο Απόλλων μιας και το 1-0 ήταν ένα εύθραυστο σκορ αλλά..μάταια ! Ο Απόλλων συνέχισε να κρατάει την κατοχή, η Πιαλεία έμοιαζε εντελώς ακίνδυνη και τα λεπτά κυλούσαν υπέρ της ομάδας μας. Πραγματοποιώντας και τις 3 αλλαγές στο 2ο μέρος ο coach Σαργιώτης Δημήτρης κατάφερε να κερδίσει και πολύτιμο χρόνο. Προς το τέλος του αγώνα ο Τζαναβάς Γιάννης δημιούργησε μια ακόμη καλή ευκαιρία αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το 2ο γκολ. Ο διαιτητής δεν άργησε να σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης με την ομάδα μας να πετυχαίνει μια ακόμη εύκολη σχετικά νίκη και να σκαρφαλώνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν και κατάφεραν να πετύχουν μια ακόμη νίκη! Επόμενος αντίπαλος το Δενδροχώρι το οποίο ισοβαθμεί μαζί μας στην 6η θέση.


Υ.Γ. Καλή συνέχεια και με την νίκη στο Δενδροχώρι παιδιά ! Αν και είμαστε λίγο μακριά προσπαθούμε να καλύπτουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το παιχνίδι με τα λεγόμενά σας. Πιστεύω να είστε ευχαριστημένοι ! Ανταπόκριση.. Τρίκαλα-Γιάννενα-Κομοτηνή !!


ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσιώκος Αχιλλέας , Τζαναβάς Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης , Σαργιώτης Γιώργος , Βαγενάς Δημήτρης ,Τσιμουρτος Δημήτρης , Σβάνας Αντώνης , Παπαδόπουλος Αρης (74' Μπούσδρας Μάκης) , Τσιώκος Βησσάρης , Αντωνίου Σάκης (78' Τζαναβάς Γιάννης) , Μαλάμης Θοδωρής (46' Ρόδε Χάιρο)

Του Σώτου Τζιορτζιώτη
Του Άγγελου Τσιώκου το φωτογραφικό υλικό