Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Προελαύνει η Λυγαριά

Την 8η νίκη στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας με σκορ 3-0 , απέναντι στην Χρυσομηλιά. Ο Απόλλων παρουσιάστηκε στον αγώνα με μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με όλους τους παίκτες να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων φτάνοντας σε ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.     Στο παιχνίδι τώρα και οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά μουδιασμένες , με της περισσότερες προσπάθειες να καταλήγουν μακριά από της εστίες. Μετά το πρώτο 20λεπτό οι παίχτες μας με καλή κυκλοφορία της μπάλας πίεσαν τον αντίπαλο χωρίς βέβαια να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 30ο λεπτό η καλή κυκλοφορία έφερε το γκολ για την ομάδα μας μετά από καλή συνεργασία του Αντώνη Σβάνα και του Τζαναβά Γιάννη ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, δέχτηκε το μαρκάρισμα από τον αντίπαλο, με τον Ρέφερι του αγώνα να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Σβάνας ανέλαβε
την εκτέλεση σημαδεύοντας σωστά, κάνοντας το 1-0. Τα λεπτά περνούσαν και ο Απόλλων με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με τον υπέρ του σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με την Χρυσομηλιά σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματα της και να πατάει περιοχή όλο και συχνότερα, αλλά η άριστη αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, δεν της επέτρεπε για κάτι παραπάνω, παρά μόνο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Και όσο η αντίπαλη ομάδα έπαιρνε χώρο, ο Μαλάμης στο 55ο λεπτό μετά από αντεπίθεση κατάφερε να κάνει το 2-0 ,διώχνοντας έτσι το βάρος από τα πόδια των παικτών μας. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο ρέφερι της αναμέτρησης χρειάστηκε να σταματήσει αρκετές φορές το παιχνίδι καθώς υπήρξαν πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και από της δύο πλευρές. Ο Απόλλων συνέχισε να δημιουργεί φάσεις, στο 65ο και 78ο λεπτό με τον Μπούσδρα, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει και να κλείσει έτσι μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση. Το 3ο γκόλ όμως ήρθε πριν την λήξη του αγώνα, μετά από αντεπίθεση ο Ρίζος έβγαλε μόνο του τον Τζαναβά που δεν αστόχησε και έκανε έτσι το 3-0.


ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσιώκος Αχιλλέας , Σαργιώτης Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης , Κολώνας Ηλίας (75'  Σαργιώτης Βησ. Γιώργος) , Σαργιώτης Ντίνος , Σβάνας Αντώνης , Ρίζος Γιώργος , Τζαναβάς Γιάννης , Μπούσδρας Μάκης , Τσιώκος Βησσάρης (73' Τζαναβάς Γιώργος) , Μαλάμης Θοδωρής (65' Ρόδε Χάιρο)

Του Γιάννη Τζαναβά
Του Άγγελου Τσιώκου το φωτογραφικό υλικό