Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Λυγαριά - Φωτάδα 1 - 1

Άλλους δύο βαθμούς άφησε σήμερα στο γήπεδό της η Λυγαριά καθώς δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση, όπως συνηθίζει άλλωστε τελευταία, αποκτώντας γρήγορα τον έλεγχο . Η καλή κυκλοφορία της μπάλας , αλλά και η υπομονή που έβγαζαν οι παίκτες μας στο παιχνίδι τους, ανάγκασαν την φιλοξενούμενη Φωτάδα να αφοσιωθεί αποκλειστικά στα αμυντικά της καθήκοντα . Η πίεση των παικτών μας έβαλε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους με την γραμμή κρούσης μας να σφυροκοπεί την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει ένα γκολ.Έτσι κύλησε όλο το πρώτο ημίχρονο με την ανωτερότητά μας στον αγωνιστικό χώρο να είναι εμφανής .
Ανάλογη εικόνα περιμέναμε και στην επανάληψη όμως οι παίκτες της Φωτάδας είχαν άλλη γνώμη.
Οι αντίπαλοι μπήκαν αρκετά καλύτερα στο γήπεδο και μάλιστα πήραν και προβάδισμα στο σκορ στο 55' εκμεταλλευόμενοι το λάθος στην άμυνά μας. Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει ανεβάζοντας την απόδοσή του .Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Λιάκο στο 82' αποφεύγοντας έτσι μια απρόσμενη ήττα .

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Τζερεμές Αντώνης , Τσιώκος Άκης , Σβάνας Σωτήρης , Τζιορτζιώτης Νίκος ( 75' Ταμπούκας Αδάμ ) , Ανδρέου Στέλιος ( 60' Mηλιώτης Αχιλλεας ) , Λιάκος Χρήστος , Τζαναβάς Γιάννης ,Σβάνας Αντώνης , Σαργιώτης Δημήτρης, Τσιώκος Βησσάρης