Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Δενδροχώρι - Λυγαριά 2 - 1

Τι κι αν η ομάδα μας έπαιξε σήμερα εμφανώς καλύτερα από τους αντιπάλους.Tι κι αν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκειά του , δεν κατάφερε να ανταμειφθεί με βαθμό ή βαθμούς γνωρίζοντας την ήττα στο Δενδροχώρι από την ομώνυμη ομάδα με 2-1.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ,λόγω της βροχής που έπεφτε από χθες το βράδυ ασταμάτητα , οι παίκτες μας προσπάθησαν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές συνθήκες πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση με το τελικό αποτελέσματα να τους αδικεί.
Tο σωματείο μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι δημιουργώντας μάλιστα την πρώτη κλασική ευκαιρία για γκολ μόλις στο 8' με τον Σαργιώτη Βασίλη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση ,στέλνοντας όμως την μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ. Η πίεση μας προς την αντίπαλη άμυνα συνεχίστηκε και πριν συμπληρωθούν 20 αγωνιστικά λεπτά η ομάδα μας απείλησε και πάλι. Ο Λιάκος αυτή την φορά με εξαιρετική ατομική ενέργεια πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του αλλά στο τελικό σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόλλησε στα νερά κάνοντας εύκολο το έργο του τερματοφύλακα.Τα λεπτά περνούσαν,οι παίκτες του Δενδροχωρίου δεν απειλούσαν την εστία μας όμως το γκολ δεν ερχόταν και αυτό δημιουργούσε άγχος αλλά και νεύρα στην ομάδα μας με τους αντιπάλους να προκαλούν σε πολλές φάσεις . Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο διαπληκτισμός του Α.Σβάνα με έναν αντίπαλο αμυντικό στο 37', δημιουργώντας μια προσωρινή σύρραξη με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να ηρεμούν τα πνεύματα.Αυτή η προσωρινή διακοπή έβγαλε τον Απόλλων από τον ρυθμό του και σαν να μην έφτανε αυτό στο 42' σε μια στιγμή αδράνεια της αμυντικής μας γραμμής οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν παίρνοντας τα ηνία του αγώνα στα χέρια τους.Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Λυγαριά μπήκε και πάλι δυνατά.Στόχος της ήταν ένα γρήγορο γκολ για να μπει και πάλι στο παιχνίδι και τα κατάφερε περίφημα.Στο 57' η εκτέλεση ενός στημένου έφερε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή.Ο Σ.Σβάνας έκανε την κεφαλιά πάσα στον Λιάκο και αυτός με την σειρά του με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Από το σημείο εκείνο και μετά το Δενδροχώρι ανέβασε την απόδοσή του πιέζοντας περισσότερο την ομάδα μας χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι της στέρησε την δυνατότητα να επιτίθεται.Κάθε άλλο μάλιστα οι παίκτες μας δεν κλείστηκαν στην άμυνά τους αλλά προσπάθησαν να βγούνε μπροστά δημιουργώντας 2-3 καλές φάσεις με δύο σουτ που επιχείρησε ο Τζαναβάς στο 70' και 75' αντίστοιχα αλλά και στο 78' βρέθηκανμε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα.Ο Δ. Σαργιώτης που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 55΄ , δεν υποδέχτηκε σωστά την μπάλα σε μια σέντρα που έκανε ο Τσιώκος σπαταλώντας κλασική ευκαιρία για γκολ καθώς έβγαινε μόνος του με το τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ.Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο οι αντίπαλοι "χτύπησαν" και πάλι στο 87' ,κάνοντας το 2-1 και στερώντας από την ομάδα μας αυτό τον πολύτιμο βαθμό.Παρά την ήττα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκα σήμερα και ελπίζουμε να επανέλθει η αγαπημένη μας ομάδα σύντομα στα θετικά αποτελέσματα.

Υ.Γ. Για δεύτερη φορά αγωνίστηκαν φέτος λόγω ανάγκης στην αρχική εντεκάδα ο Γιάννης Σαργιώτης και ο Βασίλη Σαργιώτης ( γιος - πατέρας ), με τον νεαρό Γιάννη να καλείται εσπευσμένα να παίξει σε μια διαφορετική θέση από αυτή που μας έχει συνηθίσει (τερματοφύλακας).  


ΣΥΝΘΕΣΗ: Γάτσιος Δημήτρης, Τσιώκος Άκης , Σαργιώτης Βασίλης ( 55' Σαργιώτης Δημήτρης ) , Σβάνας Αντώνης , Σβάνας Σωτήρης , Ανδρέου Στέλιος , Τζαναβάς Γιάννης , Σαργιώτης Γιάννης , Βισβινης Κώστας , Τζιορτζιώτης Νίκος , Λιάκος Χρήστος