Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πανχασιακός - Λυγαριά 1 - 0

Δεν τα κατάφερε σήμερα ο λαβωμένος Απόλλων να φύγει από τον Γάβρο με θετικό αποτέλεσμα καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 .Οι πολλές ελλείψεις βασικών στελεχών μας δεν βοήθησαν τον Δημήτρη Σαργιώτη να "κατεβάσει" την ομάδα όπως επιθυμούσε καθώς το σχήμα που παρέταξε ήταν "έκτακτης ανάγκης". Η εργάσιμη Τρίτη που ορίστηκε η διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής ήταν και η αιτία που ταξίδεψαν στην έδρα του Πανχασιακού μόλις 11 παίκτες του Απόλλων.Οι σκέψεις του έμπειρου προπονητή μας ήταν εξαρχής να παρατάξει τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του με αμυντικούς προσανατολισμούς για να προστατέψει τα νώτα της ομάδας αλλά και να επιχειρήσει έτσι την απόδραση με το ελάχιστο έπαθλο , την ισοπαλία.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την Λυγαριά. Οι παίκτες τηρούσαν τις οδηγίες που έλαβαν και όλη η ομάδα παρουσίαζε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα στα πρώτα λεπτά.Η πίεση των αντιπάλων ήταν μέτρια με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύει η εστία του Γάτσιου και η αμυντική μας γραμμή να μην αντιμετωπίζει  σοβαρά προβλήματα . Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς καμιά από τις δύο ομάδες να δημιουργεί την μεγάλη ευκαιρία .Όλα αυτά όμως μέχρι την εξαιρετική φάση που παρουσιάστηκε στον Απολλων με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι ύστερα από σουτ που επιχείρησε ο Σ.Σβάνας και στην επαναφορά ο Μαλάμης να μην καταφέρνει  να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε . Το 0-0 έτσι παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος μη έχοντας κάποια βοήθεια από τον πάγκο η Λυγαριά συνέχισε ως είχε στον αγωνιστικό χώρο.Προερχόμενη με φόρα από την ευκαιρία που δημιούργησε στο πρώτο μέρος η ομάδα άρχισε να πατάει πιο πολύ την αντίπαλη περιοχή.Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης καταγράφηκε άλλη μια καλή ευκαιρία για το σωματείο μας με τον Δ. Σαργιώτη να σεντράρει βρίσκοντας υπέροχα τον Σ.Σβάνα με τον τελευταίο όμως να σημαδεύει με κεφαλιά τον τερματοφύλακα.Το παιχνίδι άρχισε να αποκτάει ρυθμό με τον Απόλλων να αποτυγχάνει εκ νέου να πάρει προβάδισμα με τον Βισβίνη αυτή την φορά να χάνει κλασική ευκαιρία .Οι γηπεδούχοι όμως δεν έμειναν παθητικοί στις ευκαιρίες μας.Στο 70' ήταν η σειρά τους να ισοφαρίσουν τα δοκάρια . Ότι δεν κατάφεραν όμως στο 70' το πέτυχαν οι παίκτες του Πανχασιακου στο 87' με την τύχη να τους χαμογελάει στα τελευταία λεπτά του αγώνα .Το αποτέλεσμα φυσικά, η δεύτερη σερί ήττα το 2012 και η απώλεια ακόμα τριών βαθμών.Πλέον στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την γειτονική Πηγή επιβάλλεται μόνο νίκη.


ΣΥΝΘΕΣΗ: Γάτσιος Δημήτρης , Τζερεμές Αντώνης , Σαργιώτης Βασίλης , Τζαναβάς Γιώργος , Τσιώκος Άκης , Ταμπούκας Αδαμ , Σβάνας Σωτήρης , Τζιορτζιώτης Νίκος , Μαλάμης Θοδωρής , Βισβίνης Κώστας , Σαργιώτης Δημήτρης .