Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

"Πεντάρα" η Λυγαριά στα Ανταλλάξιμα

Τα Ανταλλάξιμα φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα ο Απόλλων Λυγαριάς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατάφερε μια εμφατική νίκη με 5-2.
Ο Απόλλων με την σημερινή του νίκη «σκαρφάλωσε» στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και  «βύθισε» τους φιλοξενούμενους στην τελευταία.
Οι παίκτες του Σαργιώτη έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για ένα εύκολο απόγευμα καθώς στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης κατάφεραν να σκοράρουν δις με τον Αντώνη Σβάνα στο 12' και 15'.
Παρά το προβάδισμα με δύο γκολ η πίεση συνεχίστηκε από την ομάδα μας και στο 20' έφερε καρπούς καθώς ο Ρόδε Χάιρο αύξησε κι άλλο την διαφορά τερμάτων ανοίγοντας κι αυτός φέτος λογαριασμό.
Εν συνεχεία στο 33' ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου να βρει δίχτυα αναγκάζοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ να μαζέψει και τέταρτη φορά την μπάλα από την εστία του.
Το 4-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη μόλις στο 47' ο Μαλάμης διεύρυνε κι άλλο την διαφορά κάνοντας το 5-0 , δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Το ευρύ αυτό σκορ έδωσε την ευκαιρία στο coach Σαργιώτη να χρησιμοποιήσει και παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Αυτό επέτρεψε τους φιλοξενούμενους να μειώσουν αρχικά στο 53' με πέναλτι και στο 65' να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα γράφοντας το τελικό 5-2.
Επόμενος σταθμός την Κυριακή στην Μουριά .


ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαγενάς Κώστας , Σαργιώτης Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης , Τζαναβάς Γιάννης (46' Σαργιώτης Ντίνος) , Σβάνας Αντώνης , Ρίζος Γιώργος , Ροδε Χάιρο , Παπαδόπουλος Άρης ,  Τσιρογιάννης Θωμάς (75' Σαργιώτης Βασίλης) , Τσιώκος Βησσάρης , Μαλάμης Θοδωρής (60' Σαργιώτης Βησ. Γιώργος)  . 


Του Κωστή Τζιορτζιώτη
Του Άγγελου Τσιώκου το φωτογραφικό υλικό