Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Με 3-0 κέρδισε ο Απόλλων Λυγαριάς το Πρίνος

Τους 3 βαθμούς της νίκης με 3 γκολ πήρε σήμερα ο Απόλλων Λυγαριάς στο γήπεδό του όπου αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος την αξιόμαχη στο φετινό πρωτάθλημα ομάδα του Πρίνους.
Αυτή η νίκη ήταν η τρίτη στη φετινή σεζόν για την ομάδα μας με την οποία απομακρύνθηκε για τα καλά από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ας περάσουμε όμως τώρα στα της αναμέτρησης.

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές για μια ποδοσφαιρική αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο.
Στο πρώτο τέταρτο δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση μπροστά από τις εστίες μιας και οι δύο αντίπαλοι πρόσεχαν πολύ την αμυντική τους λειτουργία. Από το διάστημα εκείνο και μετά ο Απόλλων προσπάθησε να πιέσει περισσότερο δείχνοντας ότι θέλει να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να ανοίξει το σκορ. Με την μπάλα χαμηλά και με περίσσια υπομονή οι παίκτες μας πατούσαν ολοένα και περισσότερο στα αντίπαλα καρέ δημιουργώντας ευκαιρίες.
Στο 33' η Λυγαριά κατάφερε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και σκοράρει με τον Α. Σβάνα που δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με το 1-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη όλοι περίμεναν την ομάδα του Σαργιώτη να πιέσει από νωρίς και να καθαρίσει το παιχνίδι μιας και το 1-0 θα δημιουργούσε άγχος στους παίκτες μας και θα έδινε ελπίδες στους φιλοξενούμενους για την διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος όσο κυλούσε ο χρόνος.

Πράγματι στο 67' και πάλι ο Α, Σβάνας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα εξανέμισε κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Λυγαριά.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Δ. Τσιμούρτος στο 88' γράφοντας το τελικό 3-0 και πρόσθεσε κι αυτός το όνομά του στην λίστα των σκόρερ.
Επόμενος σταθμός για τη Λυγαριά ο μακρινός Γάβρος όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανχασιακό.

ΣΥΝΘΕΣH : Βαγενάς Κώστας , Τζαναβάς Γιώργος , Κολώνας Ηλίας , Ρίζος Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης , Ρόδε Χάιρο (60΄ Τσιμοούρτος Δημήτρης), Παπαδόπουλος Αρης , Σβάνας Αντώνης , Τσιρογιάννης Θωμάς (65' Σαργιώτης Βησ Γιώργος) , Τσιώκος Βησσάρης , Μπούσδρας Μάκης

Του Κωστή Τζιορτζιώτη
Του Άγγελου Τσιώκου το φωτογραφικό υλικό