Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ήττα για τη Λυγαριά στην Μουριά με 2-1

Στην γειτονική Μουριά φιλοξενήθηκε σήμερα η ομάδα μας όπου και γνώρισε την ήττα  με 2-1 σε ένα παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α1.
Οι παίκτες του Σαργιώτη προσπάθησαν να απειλήσουν στο ξεκίνημα και είχαν ορισμένες ευκαιρίες, όμως με το πέρασμα του χρόνου οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν ολοένα και
καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας μάλιστα να βρούν δίχτυα δύο φορές και να πάρουν σαφές προβάδισμα για την διεκδίκηση του πολύτιμου τρίποντου.

Στην επανάληψη η Λυγαριά στηριζόμενη στην καλή ανασταλτική της λειτουργία απέτρεψε ένα τρίτο γκολ και σκοράροντας με πέναλτι με τον συνήθη ύποπτο Μπούσδρα μπήκε και πάλι στο ματς.
Το τελευταίο σφύριγμα του κ.Κουτσάγια βρήκε όμως τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μιας και οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να δραπετεύσουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαγενάς Κώστας , Βαγενάς Δημήτρης , Σαργιώτης Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης , Τζαναβάς Γιώργος , Ροδε Χαιρο , Παπαδόπουλος Άρης (70' Μαλάμης Θοδωρής) , Σβάνας Αντώνης , Ρίζος Γιώργος , Τσιώκος Βησσάρης (46' Τσιρογιάννης Θωμάς (89' Κολώνας Ηλίας)) , Μπούσδρας Μάκης
Του Κωστή Τζιορτζιώτη
Του Άγγελου Τσιώκου το φωτογραφικό υλικό