Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους νίκη για την Λυγαριά

Γούρικη αποδείχθηκε η νέα στολή του Απόλλων Λυγαριάς καθώς κατάφερε σήμερα να πάρει το πρώτου τρίποντο στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ομάδα της Μεγάρχη.
Οι φιλοξενούμενοι που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στο φετινό πρωτάθλημα δυσκόλεψαν αρκετά το σωματείο μας καθώς ευτύχησαν να προηγηθούν με πέναλτι στο 30'. Πιο πριν ο Απόλλων έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη με την γραμμή κρούσης του να βρίσκεται σε πολύ κακή μέρα.

Στην επανάληψη coach Κορομπλής πέρασε στο παιχνίδι τον Αντώνη Τζερεμέ καθώς και τον Βησσάρη Τσιώκο ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα μας ,με τον τελευταίο να τον δικαιώνει για την επιλογή του. Μπορεί ο Σαργιώτης Δημήτρης να έχασε μοναδική ευκαιρία στο 49' , ο Αντώνης Σβάνας να σημάδεψε το δοκάρι στο 54' με τον Τσιγαρίδα να τον μιμείται με κεφαλιά στο 60' αλλά ο Τσιώκος δεν αστόχησε .Αρχικά στο 64΄ με ωραία προσωπική ενέργεια έφερε το παιχνίδι στα ίσα κι έπειτα στο 69' μετά από σέντρα ακριβείας του Τσιουνάρα με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του..Στο 73' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο τερματοφύλακάς μας δήλωσε παρόν απομακρύνοντας  τον κίνδυνο κι έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μουστάκα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Σαργιώτης Γιώργος , Σαργιώτης Βασίλης , Τζαναβάς Γιώργος ( 70' Τζιορτζιώτης Νίκος ) , Κολόνας Ηλίας ( 45' Τζερεμές Αντώνης ) , Σβάνας Αντώνης , Τσιουνάρας Δημήτρης , Αρκουμάνης Σώτηρης , Ντούλας Γιάννης ( 45' Τσιώκος Βησσάρης ) , Τσιγαρίδας Αποστόλης , Σαργιώτης Δημήτρης.