Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Συντριβή με 5-0 από τη Σαρακίνα


Τη συντριβή με 5-0 από τη ομάδα την Σαρακίνας γνώρισε σήμερα ο Απόλλων Λυγαριάς σε ένα παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος . Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι  σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφθασαν δίκαια σε μια άνετη επικράτηση .
Το φιλμ του αγώνα :

O Απόλλων μπήκε καλά στο παιχνίδι και διατηρούσε τα ινία  χωρίς να απειλείται αλλά και χωρίς με την σειρά του να απειλεί την αντίπαλη εστία .
Ολα αυτά μέχρι το 30' όπου το σωματείο μας δέχθηκε το πρώτο γκολ .
Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το ημίχρονο η ομάδα μας "έπεσε" πολύ αγωνιστικά και έμοιαζε να είναι κομμένη στα δύο με το κέντρο της να είναι ανύπαρκτο .
Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Αλλαγή - Στο 45' ο Ντουλας παραχώρησε την θέση του στον Τσιγαρίδα.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος Σαρακίνα διπλασίασε τα τέρματά της μόλις στο 47' .
Στο 50' η Σαρακίνα πήρε αέρα τριών τερμάτων και κάπου εκεί οι παίκτες μας παρέδωσαν τα όπλα.
Στο 65' το σκορ άρχισε να παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις καθώς οι παίκτες της Σαρακίνας βρήκαν και πάλι δίχτυα .
Αλλαγή - Στο 70' ο coach έκανε την πρώτη του αλλαγή περνώντας στο παιχνίδι τον Τζιορτζιώτη Νίκο στην θέση του Σαργιώτη Σωτήρη.
Ο Τζιορτζιώτης στο 73' λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της τιμής για την Λυγαριά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο σουτ που επιχείρησε και σταμάτησε στο δοκάρι .
Οτι δεν κατάφερε ο Τζιορτζιώτης στο 73' το πέτυχαν οι παίκτες της Σαρακίνας δύο λεπτά αργότερα γράφοντας και το τελικό 5-0.
Αλλαγή - Στο 77' ο Τζερεμές παραχώρησε την θέση του στον Σωτήρη Αρκουμάνη.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Σαργιώτης Βασίλης , Σαργιώτης Γιώργος , Τζαναβάς Γιώργος , Τσιουνάρας Δημήτρης , Ντούλας Γιάννης , Τζερεμές Αντώνης , Σβάνας Αντώνης , Σαργιώτης Σωτήρης , Τσιώκος Βησσάρης , Σαργιώτης Δημήτρης

Αλλαγές :
46' Ντούλας Γιάννης
      Τσιγαρίδας Αποστόλης

70' Tζιορτζιώτης Νίκος
      Σαργιώτης Σωτήρης

77' → Αρκουμάνης Σωτήρης 
      Τζερεμές Αντώνης