Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Λυγαριά - Ράξα 0 - 3

Ο Απόλλων Λυγαριάς
Στο γήπεδο της Λυγαριάς και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι παίκτες των  ομάδων της Λυγαριάς και της Ράξας  προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα λέγαμε ότι στάθηκαν και τυχεροί, καθώς πολλές φορές και ενώ η μπάλα έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου οι ποδοσφαιριστές έβρισκαν την ευκαιρία να δροσιστούν μη μπορώντας να αντέξουν τους 36 oC.




Η Ράξα νίκησε 3-0 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του κυπέλλου.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η μπάλα ανεβοκατέβαινε και στης δυο περιοχές, με την πρώτη ευκαιρία να σημειώνεται για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 8λεπτό με μακρινό σουτ του Τατσιόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή τη παρουσία τους με στο σουτ του Καρατζά να βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Λυγαριάς Σαργιώτης Γιώργος.
Οι γηπεδούχοι σε αντεπίθεση στο 24λεπτό έχασα την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν από πλασέ του Τζαναβά ο γκολκίπερ της Ράξας με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ. Στο 35λεπτό ο Σαργιώτης Βασίλης δεν κατάφερε να βάλει τη μπάλα στα δύχτια όταν από εκτέλεση φάουλ του Τσιγαρίδα ο Κολέτσος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο αμαρκάριστος Σαργιώτης έχασε το άχαστο με αδύναμη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

3 (Αντιγραφή)

Στο 66λεπτό η Ράξα μπήκε μπροστά στο σκορ (0-1) με ωραία κεφαλιά του Ζαγκογιαννη από πλάγια θέση. Η Λυγαριά μετά την είσοδο στο 70λεπτό του Σαργιώτη Δημήτρη προσπάθησε να φτάσει κοντά στο γκολ και προ στιγμής το κατάφερε, με ανατροπή του νεοεισελθόντα Σαργιώτη Δημήτρη στο 75’.Ο Σαργιώτης Βασίλης εκτέλεσε το πέναλτι με τη μπάλα να φεύγει μακριά από το κάθετο δοκάρι του Κολέτσα.
Στο 80’ ο Στακαρέας με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 και στο 82’ ο Cullhaj με πλασέ το 0-3.

4 (Αντιγραφή)

Απόλλων  Λυγαριάς : Σαργιώτης Γιώργος, Τζιορτζιώτης Νίκος , Σαργιώτης Ντίνος, Σβάνας Σωτήρης, Σαργιώτης Γιώργος, Ντούλας Γιάννης, Τζαναβάς Γιώρογς , Σαργιώτης Βασίλης , Τσιαγαρίδας Αποστόλης, Τσιώκος Βησσάρης, Μαλάμης  Θοδωρής ( 70’ Σαργιώτης Δημήτρης )

Πράσινα Πουλιά Ράξας: Κολέτσος, Ζαραμπούκας, Κοντοκώστας, Καρατζάς, Παπαστεριάδης, Λαμπαδάρης, Στακαρέας, Ζαγκογιάννης, Ζορμπάς,Cullahj, Τατσιόπουλος

5 (Αντιγραφή)