Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Λυγαριά - Πανχασιακός 0 - 1

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν κι αυτή την αγωνιστική για την ομάδα μας όπου γνώρισε αυτή την φορά την ήττα εντός έδρας από την ομάδα του Πανχασιακού .
Το σωματείο μας βρέθηκε από το πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν αστόχησαν από τα 11 μέτρα σε πέναλτι που υπέπεσε ο Tσιώκος Βησσάρης ..Στην επανάληψη αν και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα δεν τα κατάφερε. Έχασε αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες με πιο κραυγαλέα αυτή του Δημήτρη Σαργιώτη ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά από τα πλάγια και να βρει δίχτυα.
Επόμενος σταθμός του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή στους Γόμφους όπου ο Απολλων Λυγαριάς αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα .

ΣΥΝΘΕΣΗ :  Σαργιώτης Βησ. Γιώργος , Τσιώκος Άκης ( 20'  Τζιορτζιώτης Νίκος ) , Κολόνας Ηλίας , Σβάνας Αντώνης , Τζαναβάς Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης Τσιώκος Βησσάρης , Τσιγαρίδας Αποστόλης ( 46 ' Σαργιώτης Δημήτρης ) , Σαργιώτης Ντίνος , Τζερεμές Αντώνης , Αρκουμάνης Σώτος ( 45' Πολυγένης Ακης )