Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Περιστέρα - Λυγαριά 5 - 0

Η ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο της Περιστέρας έδινε το πρώτο από τα τρία δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο Απόλλων δεν τα κατάφερε όμως γνωρίζοντας βαριά ήττα με το ευρύ 5-0 από την τοπική ομάδα .
Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές καθώς απουσίαζαν αρκετοί βασικοί παίχτες. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν για το καλύτερο. Η ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας ήταν εμφανής από την αρχή και έτσι στο 9' κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μετά από λάθος των αμυντικών μας. Στην συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να βγει μπροστά και απείλησε δύο φορές την αντίπαλη εστία, με τον Λιάκο και Σβάνα. Στο 30' λεπτό το συγκρότημα της Περιστέρας πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο χρόνος κυλούσε με τον Απόλλω να απειλεί και πάλι στο 38' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σβάνα με την μπάλα να περνάει  όμως πήγε λίγο έξω από το δοκάρι. Κάπως έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, η ομάδα της Περιστέρας στο 46'  και στο 50' πέτυχε άλλα δύο τέρματα και κάπου εκεί τελείωσαν και τα ψυχολογικά αποθέματα της ομάδας μας. Ο Απόλλων δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιοσημείωτο στην συνέχεια. Λίγο πριν το τέλος, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι ύστερα από ανατροπή, με τον παίχτη της Περιστέρας να ευστοχεί και να κάνει έτσι το 5-0. Με αυτό το βαρύ σκορ τελείωσε ένα ακόμα κακό παιχνίδι για την Λυγαριά.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Τσιώκος Ακης ,  Σβάνας Σωτήρης , Τζερεμές Αντώνης , Σαργιώτης Γιώργος  (55' Σαργιώτης Αργύρης ) , Γκουτζιαμάνης Αρης ( 80' Τσιώκος Παναγιώτης ) , Σβάνας Αντώνης , Σαργιώτης Βασίλης , Χοτζα  Έρβις , Τζαναβάς Γιάννης ( 70' Τσιώκος Μάκης ) , Λιάκος Χρήστος .

Του Γιάννη Τζαναβά