Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Λυγαριά - Πορταϊκός 0 - 1

Για ακόμα μία φορά η ομάδα μας δεν κατάφερε να σπάσει την κακή παράδοση απέναντι στην ομάδα του Πορταϊκού. Ήταν ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι.Ο Απόλλων έπαιξε όπως έπρεπε για ένα ημίχρονο, είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο όμως στο τέλος ηττήθηκε.
Ξεκινώντας το παιχνίδι η Λυγαριά είχε την πρώτη ευκαιρία στο 13' όταν ο Σβάνας πέρασε την μπάλα κάθετα στον Καφώνη όμως το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μηλιώτη να απειλήσει μετά από σέντρα του Γκουτζιαμάνη, ο Μηλιώτης βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι, έκανε την κεφαλιά, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας με μία καλή επέμβαση, έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο διάστημα αυτό ο Πορταϊκός απείλησε δύο φορές την εστία μας, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει ένα τέρμα. Το παιχνίδι στην συνέχεια είχε τον ίδιο γρήγορο ρυθμό με της δύο ομάδες να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν μπήκε τόσο δυνατά όπως στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, και το πλήρωσε. Στο 60΄ η στιγμιαία αδράνεια της άμυνας μας, άφησε τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας αφύλαχτο κι ο Κρομμύδας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας  0-1. Από εκεί και πέρα δεν παίχτηκε και ποδόσφαιρο.Πρωτοφανή έκτροπα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου που σίγουρα η λέξη απαράδεκτα είναι πολύ λίγη για να τα χαρακτηρίσει.Φυσικά τα κατακρίνουμε. Μάλιστα υπήρχε και διακοπή του παιχνιδιού για ένα πεντάλεπτο μετά από σύρραξη που υπήρχε έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας τελείωσε με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Υ.Γ : Θέλαμε να αναφερθούμε σε αυτά και να εκφράσουμε δημόσια την γνώμη μας αλλά ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Δεν πειράζει, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πιστεύω να κατάλαβαν σε τι αναφερόμαστε κι αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος να βοηθήσεις την ομάδα..Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον ..Κλείνουμε εδώ το θέμα..

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης, Τσιώκος Άκης( 70' Σαργιώτης Βασίλης), Σβάνας Σωτήρης, Σαργιώτης Γιώργος, Τζερεμές Αντώνης, Καφώνης Κών/νος ( 60' Τζαναβάς Γιώργος), Γκουτζιαμάνης Άρης, Μηλιώτης Αχιλλέας, Έρβις Χοτζα, Λιάκος Χρήστος, Σβάνας Αντώνης.

Κίτρινες κάρτες : Τσιώκος Άκης, Σαργιώτης Γιώργος,
Κόκκινη κάρτα  : Τζερεμές Αντώνης.

 Του Τζαναβά Γιάννη & Τζιορτζιώτη Κωστή