Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Λυγαριά - Γενέσι 1-1

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του παρουσιάστηκε ο Απόλλων στο χθεσινό ματς, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί εξολοκλήρου την απώλεια των 2 βαθμών. Ο νεαρός Μάκης Τσιώκος πήρε από τον προπονητή του το βάπτισμα του πυρός συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη βασική εντεκάδα.
Ο Απόλλων μπήκε στο γήπεδο με μια υπεροψία και μια υπερβολική σιγουριά για τη νίκη πράγμα που μαζί με άλλους παράγοντες οδήγησαν στην ισοπαλία. Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους παίκτες μας αφού στο 15' κιόλας ο Λιάκος μυρίστηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η χαρά μας όμως δεν κράτησε πολύ αφού ήταν η σειρά των παικτών μας να υποπέσουν σε λάθη με το 1-1 να είναι γεγονός στο 25'. Ο Απόλλων διαμαρτύρεται για ένα γκολ του Λιάκου μετά από υπέροχη ενέργεια του Α.Σβάνα που καταλογίστηκε ως οφσάιντ. Το ημίχρονο έκλεισε με το 1-1 και τον Σβάνα να έχει αρκετά παράπονα από τους περισσότερους παίκτες του.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε όπως το πρώτο, με τον Απόλλων να έχει τον πρώτο λόγο αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν ξανά για γκολ που καταλογίστηκε ως οφσάιντ. Έτσι λίγο η μέτρια έως κακή απόδοση της ομάδος μας, λίγο η τύχη και λίγο ο αντίπαλος γκολκίπερ που στο τέλος έκανε σωτήριες επεμβάσεις, καταλήξαμε στο 1-1.
Επόμενο δύσκολο ματς στην Περιστέρα..

Αξίζει να επισημάνουμε την επιστροφή του Γιάννη Τζαναβά στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του..Του ευχόμαστε να είναι γερός για να αναστατώνει και πάλι στις εναπομείναντες αγωνιστικές τις αντίπαλες άμυνες. 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Σβάνας Σωτήρης , Σαργιώτης Γιώργος ( 15' Χοτζα Ερβις ) , Τζαναβάς Γιώργος , Τσιώκος Ακης , Σβάνας Αντώνης , Μηλιώτης Αχιλλέας ( 65' Σαργιώτης Βασίλης ) , Τσιώκος Μάκης ( 46' Τζαναβάς Γιάννης ) , Τζερεμές Αντώνης , Τσιώκος Παναγιώτης , Λιάκος Χρήστος 

Του Μηλιώτη Αχιλλέα