Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

"Kόλλησε" στη λάσπη

Η αρχική 11άδα και ο πρόεδρος
Ένα πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στα Αμπέλια μεταξύ της ομάδας μας και  Χρυσομηλιάς. Η σύνθεση της Λυγαριάς έκρυβε εκπλήξεις καθώς ο τραυματίας Γιάννης Τζαναβάς απουσίαζε και θα απουσιάζει αρκετό καιρό λόγω ρίξης μηνίσκου που υπέστη στο δεξί του γόνατο. Την θέση του στη βασική εντεκάδα πήρε ο Παναγιώτης Τσιώκος, ο οποίος είδε τους κόπους του να αμείβονται από τον Σβάνα, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση και δικαιώνοντας τον προπονητή του για την επιλογή.
Με την σέντρα ο Απόλλων πήρε κατευθείαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δείχνοντας στους αντιπάλους ότι μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει. Εκτός από ένα τέταρτο στο οποίο οι παίκτες μας έριξαν λίγο τον ρυθμό, σε όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος κυκλοφορούσαν πολύ καλά την μπάλα με τους Γκουτζαμάνη και Μηλιώτη να βρίσκουν χημεία μεταξύ τους στο χώρο του κέντρου και να τροφοδοτούν είτε τους ταχύτατους Έρβις και Τζαναβά από τα πλάγια είτε τους πιο προωθημένους Αντώνη Σβάνα και Λιάκο. Οι δύο πιο αξιόλογες φάσεις του πρώτου μέρους ήταν με τον Τζαναβά να περνάει ωραία παράλληλη πάσα στο πέναλτι για τον Α.Σβάνα με τον τελευταίο να μην μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα και η συνεργασία του Μηλιώτη με τον Γκουτζαμάνη ,με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλων να αστοχεί για εκατοστά. Οι παίκτες μας μπήκαν στα αποδυτήρια με το σφύριγμα του Λεωνίδα και με το 0-0 να παραμένει.Εκει ο Σβάνας τους παρακίνησε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό καθώς όλα κυλούσαν όπως επιθυμούσε.
Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Απόλλων είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το 45λεπτο. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από αυτές που δεν μας συνηθίζει είχε ο Λιάκος καθώς αστόχησε σε τετ α τετ , αφού πρώτα είχε "αδειάσει" 4 αντιπάλους σε μια φοβερή κούρσα από το κέντρο μέχρι την περιοχή! Επιθετικά έλειπε μόνο το γκολ ενώ αμυντικά οι Σ.Σβάνας και Γ.Σαργιώτης απομάκρυναν κάθε υποψία κινδύνου με μηδαμινά λάθη. Το τελικό σφύριγμα του άρχοντα της αναμέτρησης βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με μια πικρή γεύση στους παίκτες μας καθώς αντικειμενικά άξιζαν κάτι παραπάνω. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση και το ότι όλοι φάνηκαν να χαίρονται το ποδόσφαιρο σήμερα. Επόμενος αγώνας με το Δενδροχώρι την Κυριακή εκτός έδρας.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Σαργιώτης Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης , Τσιώκος Άκης ( 75 ' Σαργιώτης Βασίλης ) , Τζαναβάς Γιώργος , Τσιώκος  Παναγιώτης ( 51' Σαργιώτης Αργύρης ) , Μηλιώτης Αχιλλέας , Γκουτζαμάνης Άρης , Χοτζα Ερβις , Σβάνας Αντώνης , Λιάκος Χρήστος

Tου Μηλιώτη Αχιλλέα




Ο νεαρός γκολκίπερ μας εν ώρα προθέρμανσης







Γκουτζαμάνης και Μηλιώτης σε αναμνηστική φωτογραφία

Ο  πρόεδρος Γιώργος Λιάκος  πάντα κοντά στην ομάδα







Ο Γιώργος Σαργιώτης ,ένας από τους "βράχους" της άμυνάς μας σήμερα











Ο coach Σβάνας και σε ρόλο αμυντικού .


Ο Αντώνης Σβάνας "πέταγε" κυριολεκτικά σήμερα.