Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Βαριά ήττα με 4-0 στους Γόμφους

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα
του Απόλλων Λυγαριάς
Η ομάδα μας έτρεχε ένα πολύ καλό αήττητο σερί το οποίο διακόπηκε απότομα την Κυριακή στο ντέρμπι με τους Γόμφους με το βαρύ 4-0. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και αυτό εξαιτίας του δυνατού αέρα που έπνεε στην περιοχή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων παρατάχθηκε με ένα πολύ δυνατό σύνολο παρά της σημαντικές απουσίες. Ο αέρας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ευνοϊκός για την ομάδα μας, κάτι που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Οι παίχτες μας αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και έτσι κατάφεραν να απειλήσουν ελάχιστες φορές την αντίπαλη εστία και αυτό γινόταν μόνο με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις. Ο χρόνος κυλούσε με το παιχνίδι να έχει την ίδια άσχημη εικόνα και το 0-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τα πράγματα εξελίχθηκαν ακριβώς αντίθετα απ' ότι περιμέναμε.
Οι παίχτες μας θέλησαν να κατεβάσουν χαμηλά την μπάλα, αποφεύγοντας της μακρινές μπαλιές λόγο του αέρα. Η αντίπαλη ομάδα όμως πίεζε ψηλά με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη από την μεριά μας. Στο 70ο λεπτό η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από μία ανυποψίαστη φάση. Η σέντρα που θέλησε να πραγματοποιήσει ο αντίπαλος, κατέληξε στα δίχτυα μετά από  περίεργη τροχιά που πήρε η μπάλα. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά για τον Απόλλων αφού σε διάστημα ενός δεκαλέπτου δεχόταν το ένα γκολ μετά το άλλο, χωρίς να έχει τρόπο να αντιδράσει. Έτσι διαμορφώθηκε αυτό το ευρύ 4-0 σκορπίζοντας πίκρα και απογοήτευση στις τάξεις του Απόλλων Λυγαριάς.

Το μόνο θετικό ήταν η πρώτη εμφάνιση του Άρη Γκουτζαμάνη με την φανέλα του Απόλλων. Ο Άρης αποκτήθηκε από την ομάδα μας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έδειξε από το πρώτο παιχνίδι την ποιότητα και την θέληση που έχει για να βοηθήσει τη ομάδα μας. To καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλων Λυγαριάς και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας. 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης, Τζαναβάς Γιώργος, Σαργιώτης Γιώργος, Σαργιώτης Βασίλης, Τσιώκος Άκης, Καφώνης Ντίνος, Γκουτζαμάνης Άρης, Σβάνας Αντώνης, Ερβις Χότζα, Λιάκος Χρήστος, Τζαναβάς Γιάννης.
Του Γιάννη Τζαναβά