Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ένωση Δ/Μ - Λυγαριά 2 - 2

Πανηγυρισμοί για το 2-2
Η αναμέτρηση με την Ενωση Δ/Μ ήταν ένα παιχνίδι που δικαίωσε όσους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου επέλεξαν να το παρακολουθήσουν.Πάθος , ένταση ,4 γκολ και τελικά μια δίκαιη βαθμολογική μοιρασιά. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας στο 42' ο Λιάκος για να φθάσουμε στο 80' και να δεχθούμε την ισοφάριση.Το παιχνίδι απο εκείνο το σημείο και μετά έκρυβε τεράστιες εκπλήξεις .Στο 82' οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ.Ο Αντώνης Σβάνας είχε άλλα σχέδια όμως και στο 89' με φοβερή εκτέλεση φάουλ έδωσε στον Απόλλων Λυγαριάς τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο του πρώτου γύρου και η ομάδα μας βρίσκεται μετά από αυτό στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς .
Το σωματείο μας δείχνει πλέον να έχει βρει τα πατήματά του , έχει διάρκεια στο παιχνίδι του και ένα σέντερ φορ σε μεγάλα κέφια που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι βρίσκει δίχτυα .Αναφερόμαστε φυσικά στον Χρήστο Λιάκο που φέτος έχει βγάλει μάτια με την απόδοσή του έχοντας παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες 18 φορές .
Βέβαια η διοίκηση προχώρησε αυτή την μεταγραφική περίοδο στην ενίσχυση της ομάδας αποκτώντας τον Καφώνη, έναν παίκτη που θα συμβάλει στη δημιουργία ενός ακόμα πιο δυνατού συνόλου.Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Απόλλων Λυγαριάς και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Σβάνας Σωτήρης , Τσιώκος Άκης , Τζαναβάς Γιώργος , Σαργιώτης Γιώργος , Σβάνας Αντώνης , Τζερεμές Αντώνης , Σαργιώτης Βασίλης , Καφώνης Ντίνος ( 75' Τσιώκος Βησσάρης ) , Χοτζα Ερβις , Λιάκος Χρήστος




Ο Καφώνης με τα χρώματα του Απόλλων Λυγαριάς