Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Βαριά ηττα στην Πύλη. Πορταϊκός - Λυγαριά 5 - 1

Για μία ακόμα αγωνιστική η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο πραγματοποιώντας μια άσχημη εμφάνιση, χάνοντας από την ομάδα του Πορταϊκού με 5-1. Η Λυγαριά δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι και απείλησε ελάχιστες φορές την αντίπαλη ομάδα. Ο Πορταϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε την κατοχή της μπάλας, έφτιαχνε ευκαιρίες και έτσι έφτασε σε μια άνετη και δίκαιη επικράτηση.
Ο Απόλλων μπήκε στο γήπεδο με αμυντικούς προσανατολισμούς θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και οι λάθος πάσες μας κράτησαν αρκετά πίσω στο γήπεδο με αποτέλεσμα να δεχθούμε δύο γρήγορα γκολ στο 10' και στο 17' και να βρεθούμε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι αξιόλογο εκτός από μία φάση που υπήρχαν διαμαρτυρίες από την ομάδα μας για πέναλτι με τον  Λιάκο να βγαίνει στην αντεπίθεση και κάνοντας την προσποίηση  είδε τη μπάλα να σταματάει στο χέρι του αντίπαλου αμυντικού , με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει τίποτα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42' το 3-0 ήταν γεγονός .

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας θέλησε να αποδείξει ότι βρίσκετε και αυτή στο γήπεδο, δημιουργώντας φάσεις και αλλάζοντας την μπάλα σωστά ,κάτι που δεν έκανε στο πρώτο μισό. Έτσι κι έγινε, με σωστές μεταβιβάσεις και καθαρό μυαλό προσπάθησε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι με τον Λιάκο να βρίσκει για 5η συνεχόμενη φορά δίχτυα στο πρωτάθλημα κάνοντας το 3-1 μόλις στο 51'.Απο κει και πέρα η αγωνιστική μας εικόνα βελτιώθηκε χάνοντας άλλες δύο ευκαιρίες με τον Γιάννη Τζαναβά  να μην καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ  και τον Γιώργο Σαργιώτη  να μην σημαδεύει σωστά με το κεφάλι έπειτα από σέντρα του Γιάννη Τζαναβά, αποτέλεσμα της ωραίας συνεργασία σε φάουλ που κερδίσαμε.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί η Λυγαριά θέλοντας να μειώσει την διαφορά ανέβηκε ψηλά, αφήνοντας κενά στην άμυνα κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Πορταϊκού σκοράροντας άλλα δύο γκολ στο 76' και στο 90' ,ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
Ήταν σίγουρα ένα άσχημο αποτέλεσμα για τον Απόλλων , όμως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα και ξέροντας την δυναμική αυτής της ομάδας ,ήμαστε σίγουροι ότι μπορεί να αντιδράσει με τον καλύτερο τρόπο στην συνέχεια.

ΣΥΝΘΕΣΗ : Γάτσιος Δημήτρης , Τσιώκος Ακης , Σαργιώτης Βασίλης , Σαργιώτης Γιώργος , Χότζα Έρβις , Σβάνας Αντώνης , Σβάνας Σωτήρης , Σαργιώτης Βησ Γιώργος  , Τζαναβάς Γιάννης. , Τσιώκος Βησσάρης , Λιάκος Χρήστος .

 Το κείμενο του  Γιάννη Τζαναβά