Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες. Λυγαριά - Χρυσομηλιά 3 - 1

Δείχνοντας σοβαρότητα καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού , η ομάδα μας σήμερα δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της φιλοξενούμενης Χρυσομηλιάς με 3-1.
To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το σωματείο μας.Χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κυριαρχήσει στο χώρο του κέντρου.
Στο 13' ο Λιάκος έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα πετυχαίνοντας το έβδομο φετινό του τέρμα.Τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση νίκης απλοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο στο 25'.Ο αρχηγός της ομάδας μας ,Αντώνης Σβάνας, εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αντίπαλων   αμυντικών και διπλασίασε τα τέρματα της Λυγαριάς με το 2-0 να αποτελεί και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη , οι παίκτες της Χρυσομηλιάς κατάφεραν να μειώσουν προσωρινά στο 57' με το λάθος του Άκη Τσιώκου να κοστίζει στην ομάδα μας ένα τέρμα.Η χαρά τους όμως κράτησε ελάχιστα.Πέντε λεπτά αργότερα ο Σβάνας πήρε και πάλι το όπλο και με ωραίο σουτ πέτυχε το 3-1 , δίνοντας και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του .
Το 3-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κυρίου Γαντζούλα , με τον Απόλλων να φθάνει στην δεύτερή του εντός έδρας νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Γάτσιος Δημήτρης , Σβάνας Σωτήρης , Σαργιώτης Γιώργος , Τσιώκος Άκης , Ερβις Χότζα ( 46'  Σαργιώτης Βασίλης ) , Τζαναβάς Γιώργος , Τζαναβάς Γιάννης , Τζερεμές Αντώνης ( 85' Τσιώκος Παναγιώτης ) , Σβάνας Αντώνης , Μηλιώτης Αχιλλέας ( 75' Σαργιώτης Βησ. Γιώργος ) , Λιάκος Χρήστος.