Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Λευκή ισοπαλία στην Πύλη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι, ανάμεσα στον Πορταϊκό και την Λυγαριά στο γήπεδο της Πύλης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πέμπτη φορά σε επίσημο παιχνίδι αυτά τα 3 χρόνια που αγωνίζεται ο Απόλλων στην Α1 και ήταν η τρίτη μεταξύ τους ισοπαλία  και η πρώτη με το σκορ στο μηδέν. Επίσης ,αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για την Λυγαριά που έχει να γευτεί την χαρά της νίκης από την 9η αγωνιστική.Οι προσπάθειες όμως όλων των παικτών καταφέρνουν να διατηρούν το σωματείο μας σε μια αξιόλογη βαθμολογική θέση.
Αρκετά όμως με τα στατιστικά στοιχεία.Ας μιλήσουμε για όσα διαδραματίστηκαν στο σημερινό ντέρμπι.Ο Δημήτρης Σαργιώτης παρέταξε σήμερα την καλύτερη δυνατή 11άδα απέναντι στον Πορταϊκό με μόνη έκπληξη να αποτελεί η συμμετοχή του νεαρού γκολκίπερ Γιάννη Σαργιώτη σε αυτή.Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο .Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειχναν να αποκτούν τον έλεγχο και μάλιστα στο 20' λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ ,όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.Οι παίκτες μας προσπάθησαν να αντιδράσουν ανεβάζοντας την απόδοσή τους και ισορροπώντας σιγά σιγά το παιχνίδι.Η κατοχή ήταν μοιρασμένη στα λεπτά που ακολούθησαν όπως επίσης και οι λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες χωρίς κάποια ομάδα να καταφέρει να κάνει την διαφορά .Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Καμία απολύτως αλλαγή του σκηνικού δεν σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος.
Μέτριο ποιοτικά το ματς, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και  το πάθος των δύο αντιπάλων μάλλον να απουσιάζει καθώς η αναμέτρηση δεν έμοιαζε σε όσα μας έχουν συνηθίσει οι δύο ομάδες.Απολύτως δίκαια λοιπόν η μοιρασιά ..



Αυτό όμως που δεν μπορούμε να παραλείψουμε και πρέπει να αναφέρουμε είναι η πολύ καλή παρουσία του Γ.Σαργιώτη στο σημερινό ματς..Ο νεαρός δικαίωσε απόλυτα  με την εμφάνισή του την επιλογή του προπονητή του να τον ξεκινήσει βασικό σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Με φωνές κατεύθυνε την άμυνά του και δήλωσε παρόν όποτε χρειάστηκε καταφέρνοντας εν τέλη να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Το μέλλον του ανήκει και πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα βοηθήσει με τις υπηρεσίες του την ιστορική ομάδα μας.

Περαστικά να ευχηθούμε και στον Βελέντζα που τραυματίστηκε λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.. Αιτία ,οι σιδερένιας σχάρες για την απομάκρυνση τον όμβριων υδάτων κοντά στις γραμμές του γηπέδου. 

ΣΥΝΘΕΣΗ:  Σαργιώτης Γιάννης , Τζαναβάς Γιώργος , Τζαναβάς Γιάννης , Τζερεμές Αντώνης , Σβάνας Σωτήρης Σβάνας Βαγγέλης ( 70' Σαργιώτης Σωτήρης ) , Σβάνας Αντώνης , Βισβίνης Κώστας , Λιάκος Χρήστος , Τσιώκος Βησσάρης ( 90' Σαργιώτης Βασίλης ) , Βελέντζας Πέτρος ( 45' Σαργιώτης Δημήτρης )