Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Λυγαριά - Πύργος 2 - 2

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο Απόλλων  κατάφερε να "τσιμπήσει" σήμερα τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον Πύργο.Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα μας που αδυνατούσε να αναπτυχθεί και να κυκλοφορήσει την μπάλα.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια τους, με τους παίκτες μας να περιορίζονται στη παθητική άμυνα προσπαθώντας να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία του Γάτσιου.Η τύχη όμως έδειξε στο 30' πως είναι με το μέρος μας. Η μοναδική καλή ευκαιρία που κατάφερε να δημιουργήσει το σωματείο μας μετουσιώθηκε σε γκολ και μάλιστα αυτογκόλ για να ακριβολογούμε καθώς στη σέντρα που επιχείρησε ο Βελέντζας ,ο αντίπαλος αμυντικός δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά και με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.Το γκολ δεν άλλαξε πολλά στην εικόνα της ομάδας μας αν εξαιρέσουμε την φάση στο 43' όπου ο Βισβίνης παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα της Λυγαριάς αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά την αναμπουμπούλα στην περιοχή του Πύργου.
Στην επανάληψη ,με το προβάδισμα υπέρ του ο Απόλλων άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα , μειώνοντας τα λάθη προσπαθώντας να κάνει παιχνίδι κατοχής..Οι παίκτες του Πύργου κατάφεραν όμως να τρυπήσουν δύο φορές την αμυντική μας γραμμή και να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα ισοφαρίζοντας αρχικά στο 60' και παίρνοντας το προβάδισμα στο 75' πετυχαίνοντας έτσι την προς το παρόν ανατροπή.Οι παίκτες μας έδειξαν όμως ότι διαθέτουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και δεν έχουν μάθει να τα σηκώνουν τα χέρια ψηλά εύκολα. .Με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Όλα ξεκίνησαν από την αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Βισβίνη που βρήκε τον Α.Σβάνα με τον τελευταίο με κρύο αίμα να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα και να χάνεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του ..

Αρκετά καλή η διαιτησία του κυρίου Τζοφώλη με τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται για τρία πέναλτι που δεν έδωσε ο άρχοντας της αναμέτρησης , 2 υπέρ μας και ένα υπέρ του Πύργου.. Πολλές επίσης ήταν και οι κίτρινες κάρτες που αναγκάστηκε να βγάλει σήμερα από το τσεπάκι του ο διαιτητής καθώς τα δυνατά μαρκαρίσματα χαρακτήριζαν την εν λόγω αναμέτρηση.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Γάτσιος Δημήτρης , Τζαναβάς Γιώργος , Τζαναβάς Γιάννης ( 78' Σαργιώτης Σωτήρης) , Τζερεμές Αντώνης , Σβάνας Σωτήρης , Αντωνίου Σάκης , Λιάκος Χρήστος , Βισβίνης Κώστας , Βελέντζας Πέτρος , Σβάνας Αντώνης , Τσιώκος Βησσάρης ( 72' Σαργιώτης Δημήτρης )