Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ένωση Δ/Μ - Λυγαριά σε λευκή ισοπαλία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το σημερινό παιχνίδι στην Μουριά ανάμεσα στην τοπική Ένωση Δ/Μ και την ομάδα μας, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς  έλειπε ο ρυθμός και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν  ελάχιστες καλές φάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Απόλλων όταν στο 14' ο Γ. Σαργιώτης έπιασε την κεφαλιά χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποιο κίνδυνο.Το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδα σας επέφερε πίεση στην άμυνα των γηπεδούχων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο για την Λυγαριά.Στο 24' ο Βισβίνης αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός κερδισμένου φάουλ με τον Βελέντζα να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας όμως την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.Ίδια φάση και στο 27', ενώ ένα λεπτό αργότερα, δυνατό σουτ του νεοαποκτηθέντος Βισβίνη  δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.Από το σημείο εκείνο και μετά η Ένωση ανέβασε ρυθμό κερδίζοντας  αρκετές  μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και να ισορροπώντας  το παιχνίδι.Να σημειώσουμε μάλιστα και το δοκάρι που είχαν σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι  φθάνοντας κοντά στο να ανοίξουν το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος Ένωση εμφανίστηκε πιο δυναμική και κατάφερε να πιέσει, με τη σειρά της, την άμυνά μας . Οι Τζερεμές και Σαργιώτης όμως κρατούσαν γερά απομακρύνοντας τον κάθε πιθανό κίνδυνο για την εστία του Γάτσιου.Η Λυγαριά προσπάθησε και κατάφερε να δημιουργήσει κι αυτή φάσεις , βελτιώνοντας λίγο την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο στόχο.Το "φτωχό" 0-0 διατηρήθηκε έτσι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουτσάγια με τις ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Υ.Γ
Σημαντικές σήμερα οι απουσίες για την ομάδα μας .Οι ερχόμενοι από τον πάγκο όμως κάλυψαν επάξια τα κενά τους.
Καλή ανάρρωση να ευχηθούμε στον Πέτρο Βελέντζα καθώς πληροφορηθήκαμε ότι έπαθε θλάση στο 58' και αντικαταστάθηκε.Ελπίζουμε να επιστρέψει δυνατότερος και να βοηθήσει την ομάδα μας


ΣΥΝΘΕΣΗ: Γάτσιος Δημήτρης , Τζερεμές Αντώνης , Σαργιώτης Γιώργος , Τσιώκος Άκης , Ανδρέου Στέλιος ( 70' Σαργιώτης Σωτήρης ) , Σβάνας Αντώνης , Λιάκος Χρήστος , Σβάνας Σωτήρης , Βισβίνης Κώστας , Τζαναβάς Γιάννης , Βελέντζας Πέτρος ( 58' Σαργιώτης Δημήτρης )






Επίσης να προσθέσουμε και ένα σχετικό video καθώς ο καλός  φίλος Νίκος Σαλέπης ήταν στο γήπεδο της Μουριάς και απαθανάτησε με την κάμερα του στιγμές της αναμέτρησης