Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Με Τζοφώλη απέναντι στο Πυργετό

Η 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος διεξάγεται την Κυριακή και η Λυγαριά θα φιλοξενήσει την ομάδα του Πυργετού.Ο Απόλλων δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος μπροστά στο κόσμο του και φυσικά θέλει να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.Προέρχεται από την νίκη απέναντι στα Αμπελάκια με 0-1 και στόχος του είναι να διατηρήσει το αήττητο . Ο Δημήτρης Σαργιώτης θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού στην ομάδα.

Από την άλλη το σωματείο του Πυργετού έρχεται στην Λυγαριά με πολλές φιλοδοξίας έχοντας συντρίψει εντός έδρας την προηγούμενη Κυριακή τον Πανχασιακό με 3-0 και βάζοντας κι αυτό στο σακούλι το πρώτο τρίποντο.
Όπως αντιλαμβάνεστε, αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι κι ελπίζουμε η προσέλευση στο γήπεδο από συγχωριανούς μας κι όχι μόνο να είναι μεγάλη.

Επίσης παραλείψαμε να αναφερθούμε σε κάτι πρωτότυπο που διοργανώνει η διαχείριση του aoligarias.blogspot.com με την βοήθεια καλών φίλων και τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξή τους. Μετά το 1987 και την πρώτη μαγνητοσκόπηση παιχνιδιού της ομάδας μας, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτό το εγχείρημα. Στόχος μας δεν είναι η δημοσιότητα μας , αλλά η προσφορά μας στην τόπο μας καθώς θα δώσουμε την δυνατότητα σε επόμενες γενιές να βλέπουν και να θαυμάζουν τα "κατορθώματα" της τοπικής μας ομάδας που όλοι αγαπούμε.

Γήπεδο
Ομάδες
Διαιτητής
Βοηθοί

Α1 Ερασιτεχνική
2ος Ομιλος
Ώρα     11:00
Αγ Μονης
Αμπελάκια     - Πηγή
Μαμαλης
Νιωτη               - Καραντάκος
Βυτουμάς
Βυτουμα        - Πιαλεία
Ανδριοπουλος
Νίκου              - Λεωνιδας Κ
Λυγαριάς
Λυγαριά        - Πυργετός
Τζοφωλης
Χιωτης Στ       - Λεωνιδας Σ
Πρίνους
Πρίνος           - Πύργος
Τουτούκης
Ραπτης            - Ταναγιας
Γάβρου
Πανχασιακός  - Ενωση Δ.Μ
Παντος
Αβρααμ          - Πελεκάνος
Μεγάρχης
Μεγάρχη        - Πορταικός
Γρατσάνης
Νταλούκας      - Τζανης
Γόμφων
Γόμφοι           - Ελευθ/ρι
Κουτσαγιας
Μανασης Μ    - Τσιουλης
Δενδ/ριου
Δενδροχώρι    - Χρυσομηλια
Βουτσελας
Παπανικολαου  - Καπερωνης
Περιστέρας
Περιστέρα      - Φωτάδα
Μανούρας
Γαντζουλας      - Ροτσας