Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη νίκη για την Λυγαριά στο φετινό πρωτάθλημα

Με το δεξί ξεκίνησε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Απόλλων, καθώς κατάφερε σήμερα το απόγευμα να επικρατήσει του Βυτουμά με 3-2 και να συλλέξει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας βγήκε ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εκπληκτική συνεργασία των Τζαναβα, Κοττα και Τσιμούρτου, με τον τελευταίο να σημαδεύει σωστά βάζοντας μπροστά στο σκορ την Λυγαριά. 
Τα λεπτά κυλούσαν με τον Απόλλων να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, εμποδίζοντας τον αντίπαλο για κάτι αξιόλογο προς την εστία του Κοτσίρα.
Στο 28' ήταν η σειρά του Γιάννη Τζαναβά να βρεί δίχτυα πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-0, ενώ στο 37' ο Τσιμούρτος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα  βάζοντας τον ωραιότερο επίλογο για το 1ο ημίχρονο. 
Στην επανάληψη οι παίχτες μας μπήκαν πολύ νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να δώσουν δικαίωμα στην ομάδα του Βυτουμά να πιέσει για να πετύχει κάποιο γκολ, το οποίο και κατάφερε στο 52' μειώνοντας προσωρινά σε 3-1. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις απομακρύνοντας πολλές φορές τον κίνδυνο από την εστία του. Το γκολ αυτό των φιλοξενούμενων δεν άλλαξε την απογοητευτική εικόνα της ομάδας μας και στο 87' κατάφεραν να  πετύχουν και δεύτερο τέρμα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποδράσουν από την Λυγαριά με το βαθμό της ισοπαλίας.
Κλείνοντας, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα και τον προπονητή μας για την πρώτη νίκη του Απόλλων Λυγαριάς στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό που κρατάμε είναι η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο που υπόσχεται πάρα πολλά για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. 
Επόμενο παιχνίδι την άλλη Κυριακή στο μακρινό Αγιόφυλλο όπου η Λυγαριά θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κοτσίρας Νίκος, Σβάνας Σωτήρης, Σαργιώτης Γιώργος(65' Κολώνας Ηλίας), Τζιορτζιώτης Νίκος, Νταβαντζίκος Γιώργος, Τζαναβάς Γιάννης, Αγγελόπουλος Βασίλης(72' Αγγελης Στέργιος), Κόττας Γιάννης, Παλμας Ανδρέας, Τσιώκος Βησσάρης(80' Γεωργολιός Βασίλης), Τσιμούρτος Δημήτρης

Του Σώτου Τζιορτζιώτη