Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ήττα στην πρεμιέρα για τον Απόλλων Λυγαριάς

Με το "αριστερό" ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής ο Απόλλων Λυγαριάς, καθώς ηττήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αγίας Μονής από την τοπική ομάδα με 2-0. Ο Σπύρος Ευαγγέλου έστησε αριστοτεχνικά τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο που παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι. Για ένα ημίχρονο κατάφεραν να διατηρήσουν το σκορ στο 0-0, με τους γηπεδούχους βέβαια να έχουν καθ όλη την διάρκειά του την πρωτοβουλία κινήσεων.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Αγίας Μονής κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα της ομάδας μας στο 50' και να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 67', διπλασίασαν τα τέρματά τους , με την Λυγαριά να μένει στο 72' με παίκτη λιγότερο καθώς ο Βαγενάς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να φθάσουν τελικά στην νίκη.
Επόμενος σταθμός για την ομάδα μας την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Βυτουμά,  σκοπεύοντας σε μια καλή εμφάνιση  μπροστά στο κοινό της.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσιώκος Αχιλλέας, Τζαναβάς Γιώργος, Τζιορτζιώτης Νίκος, Σαργιώτης Γιώργος( 45' Παλμας Αντρεας), Σβάνας Σωτήρης, Κολώνας Ηλίας, Βαγενάς Δημήτρης, Αγγελης Στέργιος(70' Τσιώκος Βησσάρης ), Τζαναβάς Γιάννης( 45' Κόττας Γιάννης), Τσιμούρτος Δημήτρης, Σουλεϊμάνης Κώστας