Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ήττα και αποκλεισμός της Λυγαριάς από το Κύπελλο

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Απόλλων Λυγαριάς απέναντι στον Αχιλλέα Μπάρας στον πρώτο επίσημο αγώνα του για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ που πραγματοποιήθηκε στις 31/8, ήττα που σήμανε ταυτόχρονα και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του θεσμού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μικρή υπεροχή  χωρίς όμως να έχουν πολλές φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ευτύχησαν όμως να προηγηθούν στο 40' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ  και άστοχη έξοδο του Τσιώκου που δεν υπολόγισε σωστά και είδε τον αντίπαλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 
Στην επανάληψη η ομάδα μας αν και μπήκε ορεξάτη αδυνατούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μόλις στο 55', οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 0-2, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας μας
να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή για την ύπαρξη φάουλ στη φάση του γκολ. Έπειτα ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την υπεροχή και την κυριότερη φάση της αναμέτρησης για την Λυγαριά να σημειώνεται στο 82' με τον Τσιμούρτο. Το 0-2 παρέμεινε τελικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ . Δουλόπουλου.
Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας, Νίκος Κοτσίρας, που μπήκε ως αλλαγή, απομακρύνοντας τον κίνδυνο πολλές φορές από την εστία του. Η ομάδα μας σίγουρα θέλει ακόμη αρκετή δουλειά.  Αφήνουμε στην άκρη αυτή την ήττα και συνεχίζουμε. Τώρα η Λυγαριά θα πρέπει να ρίξει το βάρος της προετοιμασίας για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσιώκος Αχιλλέας (45' Κοτσίρας Νίκος), Σβάνας Σωτήρης, Τζαναβάς Γιώργος, Τζιορτζιώτης Νίκος (73' Ρόδε Χάιρο), Τζαναβάς Γιάννης, Βαγενάς Δημήτρης, Κόττας Γιάννης, Γεωργολιός Βασίλης(73' Τσιώκος Βησσάρης), Αγγελόπουλος Βασίλης, Τσιμούρτος Δημήτρης, Σουλεϊμάνης Κώστας.