Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζει με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι η Λυγαριά Κέδισε εκτός έδρας την Φιλύρα με 0-2

Ούτε η Φιλύρα κατάφερε σήμερα να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία της Λυγαριά γνωρίζοντας την ήττα με 0-2. Αυτή η εκτός έδρας νίκη έφερε την ομάδα μας μόνη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς. Ο Απόλλων σήμερα είχε ουσία στο παιχνίδι του και με τον Αντώνη Σβάνα στο πρώτο τέταρτο του α’ μέρους άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη ο Σωτήρης Σβάνας από την άσπρη βούλα έκανε το 0-2 επί της γηπεδούχου Φιλύρας. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο  νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας , Κώστα Βαγενά , που με τις αποκρούσεις του στην επανάληψη κράτησε απαραβίαστη την εστία του και συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας μας.
Στην επόμενη αγωνιστική, την πρώτη Κυριακή του νέου έτους η Λυγαριά φιλοξενεί τον Πρόδρομο και ευελπιστεί να τελειώσει τον πρώτο γύρο με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαγενάς Κώστας , Σβάνας Σωτήρης , Μηλιώτης Αχιλλέας (56' Κολώνας Ηλίας) , Τσιρογιάννης Θωμάς (75' Τζαναβάς Γιώργος) , Αντωνίου Σάκης , Τζαναβάς Γιάννης , Βαγενάς Δημήτρης , Παπαδόπουλος Άρης (70' Ρίζος Γιώργος) , Ρόδε Χάιρο , Μπούσδρας Μάκης , Σβάνας Αντώνης
Του Κωστή Τζιορτζιώτη