Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Kεφαλόβρυσο - Λυγαριά 2 - 3

Ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο έφτανε για την ομάδα μας να πετύχει τρία τέρματα και να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη, καθώς ήταν η απόλυτη κυρίαρχη του αγώνα.Η αντίπαλη ομάδα από την άλλη δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά παρά μόνο με στημένες φάσεις και γεμίσματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο και στο μεγαλύτερο διάστημα δεν κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα , πράγμα το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ και να ξαναβάλει τους αντιπάλους στο παιχνίδι.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και φρόντισε να δείξει από την αρχή πόσο πολύ ήθελε αυτή τη νίκη. Στο 8ο λεπτό μετά από πλάγιο στην αριστερή πλευρά ο Ερβις έδωσε στον Τζαναβά, αυτός πάσαρε στον Λιάκο και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 12ο λεπτό ήταν η σειρά του Έρβις να σκοράρει , η ομάδα μας βγήκε όμορφα μπροστά με τους Σβάνα-Τζαναβά να συνεργάζονται , ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ , έδωσε στον Έρβις που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Στα επόμενα πέντε λεπτά ήταν ο Τσιώκος Βησσάρης. που απείλησε δύο φορές , την πρώτη το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω απο το δοκάρι , την δεύτερη όμως και ενώ βρισκόμασταν στο 18ο λεπτό ο Τζαναβάς με ατομική ενέργεια βγήκε πάλι μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα , την έσπασε στο Τσιώκο και αυτός με  δυνατό σουτ αυτή τη φορά έκανε το 0-3.Οι παίχτες μας έχοντας πετύχει το σκοπό τους, άφησαν την κατοχή στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας , έκλεισαν τους χώρους και πήγαν με το 0-3 στο ημίχρονο χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.


Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος που είχε... ζωή με το "καλημέρα", το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς καθόλου ρυθμό από την ομάδα μας , με τους αντίπαλους να πιέζουν συνεχώς για να πετύχουν ένα τέρμα. Εκεί που η άμυνα μας έδειχνε ότι δύσκολα θα δεχόταν γκολ, ένα φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι έξω από την περιοχή στο 58ο λεπτό , εκτελέστηκε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του νεαρού Σαργιώτη. Η παίχτες μας δεν έδειχναν να αντιδρούν σωστά μετά το γκολ , λάθος ανάπτυξη , πολλά νεύρα , έκαναν το παιχνίδι να γείρει προς την αντίπαλη ομάδα. Στο 72ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι , και με επιτυχημένη εκτέλεση το σκορ έγινε 2-3. Οι γηπεδούχοι μετά τα δύο γκολ που πέτυχαν άρχισαν να πιστεύουν περισσότερο στην ανατροπή του αποτελέσματος, ενώ οι παίχτες μας σιγά σιγά έδειχναν να αντιδρούν. Ο Λιάκος στο 75ο και 78οο λεπτό βρέθηκε να χάνει δυο τετ α τετ , κάτι που δεν συνηθίζει. Δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν είχαν και οι Τζαναβάς , Τσιώκος προς το τέλος του αγώνα. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι ,με την ομάδα μας να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΣΥΝΘΕΣΗ : Σαργιώτης Γιάννης , Τσιώκος Ακης , Τζερεμές Αντώνης , Σβάνας Σωτήρης , Τζιορτζιώτης Νίκος (65' Τσιώκος Παναγιώτης.) ,Τσιώκος Βησσάρης , Σβάνας Αντώνης , Λιάκος Χρήστος , Σαργιώτης Βασίλης ,΄Ερβις Χοτζα , Τζαναβάς Γιάννης .


Του Γιάννη Τζαναβά