Σάββατο 19 Μαΐου 2012

H προϊστορία "μίλησε". Λυγαριά - Πηγή 2 - 4

Με ήττα έκλεισε φέτος τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας καθώς η χαλαρότητα που αντιμετώπισε το παιχνίδι έφεραν μια "γλυκιά" ήττα.
Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1 την προηγούμενη αγωνιστική,ο Δημήτρης Σαργιώτης παρέταξε την Λυγαριά με πολλά νέα πρόσωπα στην βασική της σύνθεση.
Άγχος για την εξέλιξη του παιχνιδιού δεν υπήρχε και όλοι φρόντισαν να το απολαύσουν.
Το σωματείο μας ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 6' ,χάρη σε αυτογκόλ των φιλοξενούμενων.Οι παίκτες της Πηγής έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 26', με το θέαμα να παραμένει παρόλα αυτά σε πολύ χαμηλά επίπεδα.Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να σημειώνεται κάτι αξιόλογο αγωνιστικά και κάπως έτσι φθάσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι παίκτες μας ξεκίνησαν και πάλι ορεξάτοι.Αυτή την φορά στο 50' δεν ήταν κάποιο πόδι αντιπάλου που έκανε το 2-1 αλλά ο επιθετικός μας Βησσάρης Τσιώκος , δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας..Κάπου εκεί οι παίκτες της Πηγής άρχισαν να ανεβάζουν στροφές.Αρχικά ισοφάρισαν σε 2-2 στο 70' και στο εικοσάλεπτο που απέμενε κατάφεραν να κάνουν την πλήρη ανατροπή πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα και γράφοντας τελικά το 2-4.
Μια ακόμα χρονιά έφθασε αναίμακτα στο τέλος της . Καλό καλοκαίρι ευχόμαστε σε όλους και ελπίζουμε, με όποιες προσθήκες κριθούν απαραίτητες, ο Απολλων Λυγαριάς να κάνει στη νέα σεζόν μια πορεία ανάλογη της ιστορίας του.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σαργιώτης Γιάννης , Τζερεμές Αντώνης ( 50' Σβάνας Δημήτρης ) , Τσιώκος Άκης , Τζαναβάς Γιάννης , Τζαναβάς Γιώργος , Σαργιώτης Βασίλης , Σαργιώτης Αργύρης , Τσιώκος Μάκης , Λιάκος Χρήστος , Σβάνας Αντώνης , Τσιώκος Βησσάρης