Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Λυγαριά - Περιστέρα 2 - 0

Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα το σωματείο μας , νίκη που το κρατάει ζωντανό στον αγώνα που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία .
Η Λυγαριά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι.Με την κατοχή υπέρ της στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 15' με τον Α.Σβάνα και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας κλειδώνοντας σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση νίκης.Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο 40' να μειώσουν , η μπάλα όμως σταμάτησε στο δοκάρι γλυτώνοντας τον Απόλλων.
Στην επανάληψη , οι αμυντικοί προσανατολισμοί της ομάδας μας έδωσαν χώρο στους αντιπάλους ,χωρίς όμως να δημιουργηθούν κίνδυνοι μπροστά από την εστία του Γάτσιου.
Η επιθετική μας γραμμή προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις με το 2-0 να παραμένει τελικά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ.Δουλόπουλου.


ΣΥΝΘΕΣΗ: Γάτσιος Δημήτρης , Τσιώκος Άκης , Τζερεμές Αντώνης , Σαργιώτης Σωτήρης , Τζιορτζιώτης Νίκος ( 30' Ανδρέου Στέλιος ) , Σβάνας Σωτήρης , Λιάκος Χρήστος , Τζαναβάς Γιάννης , Τζαναβάς Γιώργος ( 70' Σαργιώτης Βασίλης ) , Τσιώκος Βησσάρης , Σβάνας Αντώνης