Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνημα με το δεξί...

Τις επίσημες υποχρεώσεις του ξεκίνησε σήμερα ο Απόλλων καθώς αντιμετώπιζε στο μακρινό Ζάρκο την τοπική ομάδα για την πρώτη φάση του κυπέλλου επστ. Η ομάδα μας έχοντας βγάλει μια καλή εικόνα στα φιλικά που έχει δώσει, προσπάθησε να δείξει τον καλό της εαυτό και σ αυτό το ματς. Το ημίχρονο άρχισε με θετικά δείγματα για τον Απόλλων καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσορλιανός κατάφερε με γυριστή κεφαλιά ν' ανοίξει το σκορ κάνοντας έτσι το 0-1. Η πίεση συνεχίστηκε από την πλευρά μας, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες οι επιθετικοί μας που θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει τον αγώνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Σα να μην έφτανε αυτό και έχοντας φτάσει στα μέσα του ημιχρόνου το Ζάρκο καταφέρνει να ισοφαρίσει το σκορ μετά από λάθος της άμυνας. Στο 40 όμως έρχεται η απάντηση με τον Τσορλιανό που με μια σεντρα-σουτ δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Απόλλων. Έτσι έχουμε σκορ ημιχρόνου 1-2. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε κάπως νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, με την ζέστη που επικρατούσε να είναι ένας ακόμη αντίπαλος, και έτσι στο 55 δέχεται εκ νέου την ισοφάριση.  Αυτή την φορά ο Χρήστος Λιάκος έπειτα από εξαιρετική κίνηση στον χώρο δέχεται την ασίστ από τον Κρομύδα και με ωραίο πλασέ καταφέρνει να γράψει το 2-3 στο 61. Στο 77 ο Τσορλιανός και πάλι πετυχαίνει το χατ-τρικ εκμεταλλεύοντας το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και διαμορφώνοντας έτσι το 2-4 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Χρήστος Λιάκος, Λευτέρης Ντανίκας, Αχιλλέας Κλιάφας, Γιάννης Κότας, Στέλιος Τσορλιανός, Ηλίας Κολόνας, Μιχάλης Μουρελάτος, Γιάννης Τζαναβάς, Δημήτρης Βαγενάς, Ανδρέας Τσιγάρας, Κώστας Σουλειμάνης 
Επίσης αγωνίστηκαν και οι : Βασίλης Κρομύδας, Νίκος Τζιορτζιώτης, Αντώνης Σβάνας, Σωτήρης Κράβαρης