Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ντεπούτο με νίκη για τον Ζαβλανό

Ένα θεωρητικά εύκολα πρωινό για την Λυγαριά ήταν αυτό της Κυριακής αλλά οι Γόμφοι κατάφεραν να προηγηθούν για να φτάσει τελικά στην ανατροπή ο Απόλλων. 
Ας δούμε μερικές στιγμές του αγώνα. 
Πριν την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Τυμφαίου. Στην συνέχεια, η ομάδα μας άρχισε νωθρά τον αγώνα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αντιπάλους να προσπαθήσουν να απειλήσουν την εστία μας και μέσα στις λίγες προσπάθειες που κατέβαλαν, κατάφεραν να ανοίξει το σκορ στο 22' λεπτό και να βάλουν δύσκολα στον Απόλλων. Η Λυγαριά συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τον Κόττα να παίρνει κάποιες προσπάθειες αλλά να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει. Στο 44ο λεπτό ο Απόλλων κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ανδρέας Τσιγάρας, ο οποίος κατάφερε για άλλη μια φορά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τον Απόλλων.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό για τον Απόλλων. Η ομάδα μας βγήκε πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας την νίκη γοήτρου. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές φάσεις ώσπου στο 57' ο Αγγελόπουλος έβγαλε μια ασιστ στον Τσιγάρα και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα του και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα μας. Στην συνέχεια του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και το 1-2 παρέμεινε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κοτσίρας Νίκος, Κολώνας Ηλίας, Τζιορτζιώτης Νίκος, Τζαναβάς Γιώργος, Κλιάφας Αχιλλέας, Βαγενάς Δημήτρης, Στέργιος Αγγελής(65' Ρίζος Γιώργος), Κοττας Γιάννης, Τσιγαρας Ανδρέας, Ζήκος Στέφανος, Αγγελόπουλος Βασίλης(90' Ροδε Χαϊρο)

Του Σώτου Τζιορτζιώτη