Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός ήταν Απόλλων..

Με σκορ 3-1 κατάφερε να επιβληθεί σήμερα η ομάδα μας απέναντι στο φιλοξενούμενο Τυμφαίο, παίζοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πολύ καλό ποδόσφαιρο, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη. 
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για την Λυγαριά, με την πρώτη απειλή να έρχεται στο 15' με τον Τσιμούρτο να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι. Στην συνέχεια του ημιχρόνου ο Απόλλων είχε την κατοχή εμποδίζοντας έτσι τον Τυμφαίο να απειλήσει.
 Στο 35' ο Αγγελής με ωραία σέντρα βρήκε τον Τσιγάρα ο οποίος από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα χάνοντας άλλη μια σπουδαία ευκαιρία για την Λυγαριά.
Η πίεση συνεχίστηκε και είχε αποτέλεσμα στο 44' όταν ο Κωσταρέλος με μακρινή μπαλιά έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Τσιγάρα ο οποίος 'κρέμασε' τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξίσου καλά για την ομάδα του Ζαβλανού καθώς με το 'καλημέρα'( στο 46’) η συνεργασία Κόττα- Κωσταρέλου παραλίγο να φέρει το δεύτερο γκολ για τον Απόλλων.
Ότι δεν κατάφερε ο Κωσταρέλος όμως το πέτυχε στο 60' ο συνήθης ύποπτος Ανδρέας Τσιγάρας καταφέρνοντας να διπλασιάσει τα τέρματά του μ' ένα όμορφο σουτ στην κλειστή γωνία δείχνοντας την κλάση του. 
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 67', η ομάδα του Τυμφαίου κατάφερε να μειώσει σε 2-1, με την απάντηση για τον Απόλλων να έρχεται δύο λεπτά αργότερα με τον Κωσταρέλο  να γράφει αυτή τη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να πανηγυρίζει το γκολ με τρόπο που θύμισε Μήτρογλου!! 
 Πριν την λήξη του αγώνα οι Τσιμούρτος , Τσιγάρας και Κωσταρέλος σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες ώστε να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα  και ιδιαίτερα στον καινούργιο προπονητή της ομάδας μας που βελτίωσε σε μικρό χρονικό διάστημα την εικόνα του Απόλλων, δημιουργώντας σήμερα πολλές τελικές και παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κοτσίρας Νίκος, Κολώνας Ηλίας, Κλιάφας Αχιλλέας, Τζιορτζιώτης Νίκος, Βαγενάς Δημήτρης, Κοττας Γιάννης, Τσιγάρας Ανδρέας, Αγγελής Στέργιος, Τσιμούρτος Δημήτρης, Ζήκος Στέφανος(63' Αγγελόπουλος Βασίλης), Κωσταρέλος Λευτέρης