Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ξεκίνημα με το δεξί στο β' γύρο

Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας, επικρατώντας της Αγιας Μονής με 2-1.
Μπορεί το παιχνίδι να μην ξεκίνησε καλά για το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 15'. Οι παίκτες μας όμως έδειξαν την ποιότητά τους και στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.


Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή.. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας από την αρχή πως θα γίνει ένας δυνατός αγώνας και θα παλέψουν και οι 2 για την νίκη. Η ομάδα της Αγίας Μονής αιφνιδίασε τον Απόλλων μιας και στο 15’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή. Οι παίχτες μας πείσμωσαν, διότι για ακόμη μια φορά έμειναν πίσω στο σκορ έπειτα από μια ανυποψίαστη φάση για γκολ και έτσι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να δημιουργούν ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Η ισοφάριση ήρθε προς το τέλος του ημιχρόνου όταν στο 42’ ο Τσιμούρτος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ανδρέας Τσιγάρας, ο οποίος σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. Η συνέχεια ήταν καταπληκτική για την Λυγαριά μιας και δύο λεπτά αργότερα
ο Λευτέρης Κωσταρέλος κατάφερε με ωραίο σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Τσιμούρτου, κάνοντας έτσι την ανατροπή και γράφοντας το 2-1 για τον Απόλλων το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με δυνατά μαρκαρίσματα αναγκάζοντας τον διαιτητή να δείχνει συνεχώς κίτρινες κάρτες, με την ομάδα μας να μένει με 10 παίκτες στο 65’, έπειτα από 2η κίτρινη κάρτα στον Τσιγάρα. Η Αγιά Μονή απειλούσε συνεχώς την ομάδας μας, η οποία είχε κλειστεί στην περιοχή της πλέον προσπαθώντας να κρατήσει αυτήν την πολυπόθητη νίκη. Ο Απόλλων δεν απείλησε ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο και για πρώτη φορά η τύχη του χαμογέλασε διότι οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις τόσες ευκαιρίες τους και έτσι το 2-1 έμελε να είναι τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Μεγάλη νίκη ψυχολογικής και βαθμολογικής σημασίας αποδείχθηκε αυτή η νίκη ,αφού η ομάδα μας προερχόταν από πολλές ισοπαλίες που δεν τις άξιζε. Στο ποδόσφαιρο ως γνωστών χρειάζεται και η τύχη να είναι με το μέρος σου για να κερδίσεις μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για αυτήν την τεράστια νίκη και ιδιαίτερα στην διοίκηση που δεν άφησε την ομάδα αβοήθητη, φέρνοντας πολύ καλούς παίχτες στην χειμερινή περίοδο μεταγραφών, οι οποίοι βοήθησαν καταλυτικά στην σημερινή νίκη.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσιώκος Αχιλλέας, Σβάνας Σωτήρης, Κολώνας Ηλίας, Παλμας Ανδρέας, Τζιορτζιώτης Νίκος, Κλιάφας Αχιλλέας, Βαγενάς Δημήτρης(72' Ζήκος Στέφανος), Τσιγάρας Ανδρέας, Αγγελόπουλος Βασίλης(45' Κόττας Γιάννης), Τσιμούρτος Δημήτρης, Κωσταρέλος Λευτέρης(80' Ρίζος Γιώργος).

Του Σώτου Τζιορτζιώτη