Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Χρήσιμα συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό

Ένα πολύ δυνατό φιλικό «τεστ», το πρώτο στα πλαίσια της προετοιμασία του για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν πραγματοποίησε χθες Τρίτη(25/8) ο Απόλλων Λυγαριάς αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της ΑΕΤ στο Κηπάκι την Κ-17 του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα. Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 0-0 με τον Βίκτωρα Ψύχο να εξάγει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι η ομάδας μας διανύει μόλις την 8η ημέρα προετοιμασίας της, έδειξε αρκετά καλά αγωνιστικά στοιχεία και ένα δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο με τα τα περιθώρια βελτίωσης να είναι πολύ μεγάλα δεδομένου ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.
Οι γηπεδούχοι εμφανώς πιο έτοιμοι από την ομάδας μας κατείχαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης την πρωτοβουλία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και την διατήρησαν καθ όλη την διάρκειά της. Σημαντικότερη στιγμή του αγώνα αυτή στο 77΄ όταν ο Νίκος Κοτσίρας απέκρουσε το πέναλτι του Μπακατσή με την μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει κόρνερ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσιώκος Αχιλλέας, Κλιάφας Αχιλλέας, Κολώνας Ηλίας, Τζαναβάς Γιώργος, Νταβαντζίκος Γιώργος, Βαγενάς Δημήτρης, Τζιορτζιώτης Νίκος, Τσιώκος Βησσάρης, Γεωργολιός Βασίλης, Κόττας Γιάννης, Σουλεϊμάνης Κώστας.

Έπαιξαν και οι: Κοτσίρας Νίκος, Τσιώκος Άκης, Αγγελόπουλος Βασίλης, Τζέγκας Γιώργος, Ρόδε Χάιρο, Σβάνας Σωτήρης, 
Του Κωστή Τζιορτζιώτη