Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ξεκίνησε το...τρέξιμο ο Απόλλων Λυγαριάς

Ξεκίνησε χθες με αρκετά νέα πρόσωπο η προετοιμασία της Λυγαριάς για την νέα σεζόν. Το "ραντεβού" είχε οριστεί στις 7 το απόγευμα και όλοι όπως αναμενόταν δήλωσαν παρών.
Πριν ξεκινήσει το… τρέξιμο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου προηγήθηκε ομιλία του Βαγγέλη Σβάνα, ο οποίος εκπροσώπησε την διοίκηση.
Αρχικά καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες. Παρουσίασε επίσης τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ενημερώνοντάς τους για το άψογο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Απόλλων και  επισημαίνοντας ότι η Διοίκηση θα είναι παρούσα σε ό,τι χρειαστούν.
Στη συνέχεια υπήρξε ομιλία του Βίκτωρα Ψύχου, ο οποίος έχει αναλάβει την προετοιμασία της ομάδας, αναφορικά με τις απαιτήσεις που έχει το τεχνικό τιμ από τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και της σεζόν.
Έπειτα το κοντέρ άρχισε να καταγράφει τα πρώτα χιλιόμετρα της νέας χρονιάς για τους παίκτες μας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο, ενώ την Τρίτη ίσως προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Κ17 ΑΟΤ.
Του Κωστή Τζιορτζιώτη