Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

"Λευκή" ισοπαλία στην Ασπροκκλησιά

Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το παιχνίδι του Απόλλων Λυγαριάς με την Ασπροκκλησιά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο και ταυτόχρονα θετικό μιας η Λυγαριά παραμένει στην 6η θέση με δύο βαθμούς περισσότερους από την γειτονική ομάδα της Πηγής.

Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η ομάδα μας δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της με το ρόλο της στο γήπεδο να είναι περισσότερο παθητικός και τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία κινήσεων. Οι παίκτες της Ασπροκκλησιάς πίεζαν την αμυντική μας γραμμή και μάλιστα παραλίγο να ανοίξουν το σκορ, με την μπάλα τελικά να "τραντάζει" το δοκάρι λίγο πριν το ημίωρο.
Στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης ο ρυθμός ανέβηκε  Οι παίκτες μας δήλωσαν παρών χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 60'. Όλα ξεκίνησαν από τον Βησσάρη Τσιώκο ο οποίος
έπειτα από γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή βρήκε τον Σωτήρη Σβάνα. Ο τελευταίος με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χωρίς να το καταφέρει μιας και απομάκρυναν την τελευταία στιγμή οι αντίπαλοι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο 75' χάθηκε άλλη μια τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλων όταν ο Βησσάρης Τσιώκος και πάλι δεν κατάφερε σε τετ-α-τετ να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν σε αυτή την προσωρινή υπεροχή της ομάδας μας δημιουργώντας κλασική ευκαιρία για γκολ αλλά η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι με την τύχη να είναι με το μέρος μας για άλλη μια φορά.
Στη συνέχεια Λιάκος και Μαλάμης προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους μπροστά στα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό. Έτσι διατηρήθηκε έως το τέλος το 0-0.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσιώκος Αχιλλέας, Πανουργιάς Στέλιος(10' Σιώλος Παύλος), Σβάνας Σωτήρης, Ρόδε Χάιρο, Βαγενάς Δημήτρης, Ρίζος Γιώργος, Τσιώκος Βησσάρης, Τζέγκας Γιώργος, Τσιμούρτος Δημήτρης, Λιάκος Χρήστος, Μαλάμης Θοδωρής(80' Τζιορτζιώτης Νίκος)

Του Κωστή Τζιορτζιώτη
Φωτογραφικό υλικό του Ηλία Κολώνα