Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Λευκή» ισοπαλία στο Πρίνος

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα έμειναν Πρίνος και Λυγαριά  στο γήπεδο του Πρίνους, στην αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α1 Ερασιτεχνικής.
Η ομάδα μας με το βαθμό που πήρε παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ισοφάρισε το ρεκόρ συκομιδής βαθμών(44) που έχει πετύχει αυτά τα 6 χρόνια που αγωνίζεται στην κατηγορία.


Στα της αναμέτρησης τώρα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις με τους παίκτες μας να παίζουν κατα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Τα προβλήματα στον χώρο του κεντρου δεν βοήθησαν την ομάδα μας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
Την Πέμπτη 26/2 όπου θα πραγματοποιηθεί η 24η αγωνιστική θα φιλοξενήσουμε την ομάδα του Πανχασιακού.Όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα..


ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαγενάς Κώστας , Βαγενάς Δημήτρης , Σβάνας Σωτήρης , Ρόδε Χάιρο (72' Σιώλος Παύλος), Γεωργατσέλης Θωμάς , Τζαναβάς Γιώργος , Τζαναβάς Γιάννης , Κολώνας Ηλίας , Παπαδόπουλος Άρης (60' Τσιώκος Βησσάρης), Τσιμούρτος Δημήτρης , Λιάκος Χρήστος