Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Νικηφόρο πέρασμα από το Διαλεχτό

Στο Διαλεχτό βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Απόλλων όπου για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής αντιμετώπισε την ομάδα των Ανταλλαξίμων. Το τελικό 1-3 δείχνει πως η ομάδα μας δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης.    
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ και μόλις στο 5ο λεπτό μετά από κόρνερ , η μπάλα φτάνει στον Σβάνα , με το κεφάλι βρίσκει τον Γιάννη Τζαναβά , που δεν αστόχησε από κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια οι παίχτες μας, κράτησαν τον ίδιο ρυθμό και προσπάθησαν με γρήγορες κινήσεις και μεταβιβάσεις να φτάσουν σε ακόμα ένα γκολ, που θα έκανε ακόμα πιο εύκολη την προσπάθεια τους στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Το γκολ ήρθε στο 25ο λεπτό, με τον Λιάκο όπου με ατομική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους, πλάσαρε σωστά και έκανε έτσι το 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.    
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίχτες μας μπήκαν με σκοπό να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα που θα τελείωνε ουσιαστικά το παιχνίδι. Δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες με τους Γεωργατσέλη και Λιάκο, με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι. Το γκολ ήρθε όμως στα μισά του ημιχρόνου, με τον Τζαναβά και πάλι, να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή προσποίηση του Γεωργατσέλη που τον έβγαλε μόνο του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και έτσι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3. Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε αρκετά, με τους γηπεδούχους να φτάνουν και αυτοί στην επίτευξη ενός τέρματος προς το τέλος του παιχνιδιού, κάνοντας έτσι το τελικό 1-3.   

ΣΥΝΘΕΣΗ : Βαγενάς Κώστας ,Τζαναβάς Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης, Κολώνας Ηλίας, Σιώλος Παύλος, Τσιρογιάννης Θωμάς(60 Τσιώκος Βησσάρης), Ρόδε Χάιρο, Τζέγκας Γιώργος, Τζαναβάς Γιάννης, Λιάκος Χρήστος, Γεωργατσέλης Θωμάς.
Του Γιάννη Τζαναβά
Φωτογραγικό υλικό του Άγγελου Τσιώκου