Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Στοπ στον Πρόδρομο έβαλε ο Απόλλων Λυγαριάς

Τον Πρόδρομο φιλοξένησε σήμερα το μεσημέρι ο Απόλλων καταφέρνοντας να πάρει τον βαθμό της  ισοπαλίας, η οποία μπορεί να αποδειχθεί  πολύ σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή..
Ο Δημήτρης Σαργιώτης έστησε την ομάδα εξαιρετικά στην αρχή του ημιχρόνου εμποδίζοντας έτσι την αντίπαλη ομάδα να βρει χώρους και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Απόλλων χτυπούσε στις αντεπιθέσεις όταν του δινόταν ευκαιρία και το γκολ δεν άργησε να έρθει με τον Δημήτρη Τσιμούρτο να σκοράρει με κεφαλιά στο 11ο λεπτό έπειτα από ωραία συνεργασία Τζαναβά και Μπουσδρα, ανοίγοντας το σκορ για τον Απόλλων. Στην συνέχεια του ημιχρόνου η ομάδα μας έπαιζε αμυντικά με τον Πρόδρομο να καταφέρνει να σκοράρει 3 λεπτά πριν την ανάπαυλα. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.
Το 2ο ημίχρονο άρχισε ακριβώς όπως τελείωσε το πρώτο. Η ομάδα μας είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και τον τερματοφύλακα Κώστα Βαγενά σε μία ακόμη εξαιρετική μέρα εμποδίζοντας έτσι τους επιθετικούς του Προδρόμου να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στην συνέχεια λίγες φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες χωρίς να δημιουργηθεί κάποιος κίνδυνος. Ο αγώνας δεν άργησε να τελειώσει, με την ικανοποίηση των παιχτών και της διοίκησης να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα ολονών έπειτα από το τελευαταίο σφύριγμα του κ.Κοντινου.
Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε δυνατά.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαγενάς Κώστας , Σβάνας Σωτήρης , Μηλιώτης Αχιλλέας , Κολώνας Ηλίας , Ρίζος Γιώργος , Βαγενάς Δημήτρης , Σβάνας Αντώνης , Τζαναβάς Γιάννης , Τζαναβάς Γιώργος , Τσιμούρτος Δημήτρης ( 63' Μπαλατσούκας Νίκος ) , Μπούσδρας Μάκης (88' Ρόδε Χάιρο).

Του Σώτου Τζιορτζιώτη