Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τυμφαίος - Λυγαριά 3-1

Δεν τα κατάφερε χθες η ομάδα μας στην έδρα του Τυμφαίου γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1. Οι παίκτες του Δημήτρη Σαργιώτη βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 28' και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Δεν τα παράτησαν όμως . Στο 80' ο Αντώνης Σβάνας με ωραία κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσιώκου μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι πανηγυρισμοί όμως διήρκεσαν μόλις 5' λεπτά καθώς στο 85' οι γηπεδούχοι κλείδωσαν την υπόθεση νίκης πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα. Στο επόμενο λεπτό ο Σβάνας σημάδεψε το δοκάρι με το 3-1 να παραμένει τελικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ.Κουτσάγια.
Χρόνο συμμετοχής πήραν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Απόλλων , Πανουργιάς και Λιάκος πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαγενάς Κώστας , Βαγενάς Δημήτρης , Τζαναβάς Γιώργος , Σβάνας Σωτήρης (65' Πανουργιάς Στέλιος) , Κολώνας Ηλίας , Σβάνας Αντώνης , Τζαναβάς Γιάννης , Ρόδε Χάιρο (46' Τσιώκος Βησσάρης) , Τσιμούρτος Δημήτρης , Ρίζος Γιώργος , Λιάκος Χρήστος.

Του Κωστή Τζιορτζιώτη
Φωτο : www.trikalasportiva.gr