Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Φιλική ισοπαλία 2-2 με Πηγή

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μεταξύ των ομάδων του Απόλλων Λυγαριάς και του ΑΟ Πηγής  πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Λυγαριάς  με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2.
Οι δυο ομάδες όπως ήταν φυσιολογικό έδειξαν σημάδια κόπωσης κατά την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας τους, αλλά και της αφόρητης ζέστης.


Στο πρώτο ημίχρονο η Πηγή κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα , με τις ομάδες πάντως να ψάχνουν τα πατήματα τους.
Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Σαργιώτη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και χάρη στο τέρμα του Μπούσδρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με την αντίδραση των φιλοξενούμενων να έρχεται λίγα λεπτά αργότερα παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα.
Το τελικό 2-2 έγραψε για τον Απόλλων Λυγαριά ο Μπαλατσούκας.


Ο Απόλλων  έδειξε κάποια δείγματα γραφής, σύμφωνα με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να καθιερώσει ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Σαργιώτης , φυσικά έχοντας ακόμα πολύ χρόνο για να μοντάρει την ομάδα.
Το σημαντικό πάντως είναι η συμμετοχή στις προπονήσεις και η διάθεση που υπάρχει από τους έμπειρους αλλά και τους νεορότερους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι για μία πολύ δυνατή σεζόν.

Toυ Κωστη Τζιορτζιώτη