Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Λυγαριά - Ασκληπιός 0 - 2 σε φιλική αναμέτρηση

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την νέα σεζόν έδωσε σήμερα το απόγευμα η Λυγαριά μπροστά στο κοινό της , φιλοξενώντας το σωματείο του Ασκληπιού.
Τα "αποκαλυπτήρια" της  νέας ομάδας μπορεί να συνδυάστηκαν με ήττα , όμως αυτό δεν πτόησε κανέναν.Το φετινό σύνολο έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στον αμυντικό τομέα όμως δεν θα λέγαμε το ίδιο για την γραμμή κρούσης που προβλημάτισε


Για την ιστορία τα τέρματα του Ασκληπιού σημειώθηκαν στο 40' και στο 72', ενώ η ομάδα μας κατάφερε να δείξει τα "δόντια" της μόλις σε δύο φάσεις καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Καλές εντυπώσεις άφησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας Έρβις Χότζα ,Γιάννης Ντούλας  και Γιάννης Γαλάνης .
Αν και είναι νωρίς ακόμη, το τοπικό μας συγκρότημα, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και οι αρμόδιοι στο τεχνικό μας επιτελείο  έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας.

Ο Απόλλων παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι με τους: Σαργιώτη Γιάννη , Σαργιώτη Γιώργο , Σαργιώτη Βασίλη , Χότζα Ερβις , Τζαναβά Γιώργο , Σβάνα Αντώνη , Τζερεμέ Αντώνη , Μηλιώτη Αχιλλέα , Τζαναβά Γιάννη , Λιάκο Χρήστο , Γιάννη Γαλάνη .

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι : Ντούλας Γιάννης , Τζιορτζιώτης Νίκος , Σαργιώτης Θέμης , Τσιώκος Άκης , Τσιώκος Μάκης , Τσιώκος Βησσάρης , Σαργιώτης Γιώργος , Σαρκατζής Αποστόλης